CELEBRITIESSHOWBIZΖενεβιέβ Μαζαρί: «Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα από ανθρώπους που μου έσκαβαν τον...

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα από ανθρώπους που μου έσκαβαν τον λάκκο»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, Night Out βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (16/3) η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Με εξομολογητική διάθεση η γνωστή creative director και πρώην κριτής του GNTM, μίλησε για πολλά και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δύσκολες και φρικτές όπως είπε συμπεριφορές που αντιμετώπισε, μίλησε για τον κόσμο της μόδας, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες στον χώρο.

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο της μόδας, αποκάλυψε ότι: «Έχω δεχτεί φριχτή συμπεριφορά, έχω γυρίσει σπίτι μου με κλάματα, από ανθρώπους που δεν το περιμένεις κιόλας. Από ανθρώπους που είναι, οδοντόκρεμα, χαμόγελο και την ίδια στιγμή έχει πάρει μαχαίρι και σου έχει σκάψει τον λάκκο. Αυτό με που με έχει σώσει σε αυτή τη ζωή, είναι ότι δίνω αγάπη και παίρνω αγάπη. Ακόμα και στα χειρότερά μου. Και εγώ έχω κάνει λάθη, έχω συμπεριφερθεί φριχτά, πήρα τηλέφωνο και ζήτησα συγγνώμη. Όλοι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε λάθος, το θέμα είναι πως θα το χειριστείς».

«Το τι ψυχή θα παραδώσεις στο τέλος έχει να κάνει με το αν μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος τα βράδια. Αν δεν είσαι μην κοιμηθείς, πάρε τηλέφωνο και απολογήσου, ζήτα συγγνώμη».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS