CELEBRITIESSHOWBIZΖεράρ Πικέ: Περιμένει παιδί με τη νέα του αγαπημένη;

Ζεράρ Πικέ: Περιμένει παιδί με τη νέα του αγαπημένη;

Οι φήμες κάνουν λόγο για πιθανή εγκυμοσύνη της νέας φίλης του παίκτη της Μπαρτσελόνα
Ο Ζεράρ Πικέ δεν κρύβει πια τη νέα του σχέση, αφού εδώ και λίγες εβδομάδες έχει φωτογραφηθεί με τη νέα του αγαπημένη Κλάρα Τσια Μαρτί. Δημοσίευμα της Marca αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα θα γίνει ξανά μπαμπάς, καθώς η κοπέλα του είναι έγκυος.

Αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, αρκετά διεθνή μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για πιθανή εγκυμοσύνη της Κλάρα Τσιά Μαρτί, με την οποία ο ποδοσφαιριστής βγαίνει εδώ και μερικούς μήνες. Οι δυο εμφανίστηκαν δημόσια πριν από μερικές εβδομάδες.

Μετά τον χωρισμό του από την Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα, ο Πικέ δεν κρύβει πλέον την Κλάρα. Έχουν βρεθεί σε διάφορες εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων και σε μια συναυλία όπου ήταν παρούσα και η οικογένεια του παίκτη της Μπαρτσελόνα. Ο φακός τους έπιασε να φιλιούνται δημόσια.

Μία από τις τελευταίες εκδηλώσεις στις οποίες παρευρέθηκαν ήταν ο γάμος ενός από τους καλύτερους φίλους του Πικέ, στην Costa Brava της Ισπανίας. Ο παίκτης έφτασε συνοδευόμενος από την Κλάρα και, λόγω των φωτογραφιών που δημοσίευσε το περιοδικό Hola, ξεκίνησαν οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη. Η κοπέλα φορούσε ένα πορτοκαλί ριγέ φόρεμα.

 

Στην εκπομπή «El gordo y la flaca» σχολιάστηκε το θέμα για το φόρεμα Κλάρα. «Μπορείς να δεις μια μικρή κοιλιά να διακρίνεται. Αυτή η γυναίκα είναι αδύνατη και μπορείς να δεις την κοιλιά της. Ειλικρινά, μπορώ να δω την κοιλιά της. Η Κλαρίτα μοιάζει σαν να έχει κοιλιά. Θα μπορούσε ένα μωρό να είναι καθ’ οδόν;».

Ο Πικέ, ο οποίος έληξε τη σχέση του με την Σακίρα σταρ πριν από περίπου τρεις μήνες, έχει δύο παιδιά μαζί της: Τον Μίλαν και τον Σάσα, για τα οποία διαπραγματευόταν με τη Σακίρα, επειδή εκείνη θέλει να τα πάρει για να ζήσουν στο Μαϊάμι και ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν διατεθειμένος να δεχτεί.

Η πρώην σύζυγός του δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένη με τη νέα σχέση του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τη Mirror, άτομο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Σακίρα ανέφερε, ότι η Κολομβιανή σταρ είναι πολύ εκνευρισμένη από τη συμπεριφορά του Πικέ.

«Είναι πολύ θυμωμένη που βλέπει τον πατέρα των παιδιών της με την κοπέλα του δημόσια» ανέφερε η πηγή. Ο ενευρισμός της Σακίρα πηγάζει από το γεγονός ότι οι άλλοτε ερωτευμένοι σύντροφοι είχαν συμφωνήσει να αποφύγουν τέτοιου είδους δημόσιες εμφανίσεις, με άλλους συντρόφους, για έναν χρόνο από την ημέρα της επίσημης ανακοίνωσης του χωρισμού τους, δηλάδη την 4η Ιουνίου.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS