CELEBRITIESSOCIAL LIFEFrezyderm: Τα αντηλιακά που θα γίνουν η σκιά σου

Frezyderm: Τα αντηλιακά που θα γίνουν η σκιά σου

H Frezyderm, υποδέχθηκε το καλοκαίρι, την 1η Ιουνίου, με ένα καλοκαιρινό απογευματινό πάρτι για συνεργάτες και Μέσα Μαζικής Eνημέρωσης παρουσιάζοντας την ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας που και φέτος θα γίνει η σκιά μας, προστατεύοντάς μας από την ηλιακή ακτινοβολία.

Η σειρά αντηλιακής προστασίας της Frezyderm αποτελείται από πρωτοποριακές συνθέσεις προϊόντων για πρόσωπο και σώμα, για κάθε ηλικία και για κάθε τύπο δέρματος. Οι μοναδικές καινοτομίες κάνουν τα προϊόντα Frezyderm Sun Screen να ξεχωρίζουν και να προσφέρουν αποτελεσματική ηλιοπροστασία αλλά και μοναδικό καλλυντικό αποτέλεσμα.

Το πιο δημοφιλές προϊόν της σειράς αποτελεί η Frezyderm Sun Screen Color Velvet η αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα, που προσαρμόζεται σε όλες τις δερματικές αποχρώσεις και χαρίζει χρωματική ομοιογένεια.  Η τεχνολογία Second Skin, η οποία δημιουργεί ένα μανδύα στην επιδερμίδα και λειτουργεί σαν ένα αόρατο «δεύτερο δέρμα» είναι αυτό που κάνει την Sun Screen Velvet να ξεχωρίζει αφού χαρίζει βελούδινη ματ υφή που διαρκεί και υψηλή προστασία, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Για το σώμα η Frezyderm ανέπτυξε το Sea Side Dry Mist αντηλιακό dry oil σε μορφή spray, το οποίο  χάρη στη Wet Skin Formula είναι ιδανικό για εφαρμογή και σε βρεγμένο δέρμα. Σε καινοτόμο airless συσκευασία με πρακτική βαλβίδα που προσφέρει ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό, για άριστη εφαρμογή, το Sea Side Dry mist καλύπτει τις ανάγκες ηλιοπροστασίας όλης της οικογένειας αφού είναι ιδανικό για παιδιά εφήβους και ενήλικες.

Για τις αυξημένες απαιτήσεις ηλιοπροστασίας στην Κύπρο η Frezyderm δημιούργησε το νέο καινοτόμο προϊόν ταχείας εφαρμογής και πολλαπλών χρήσεων Frezyderm Sun Screen On The Move.   Ένα προϊόν σχεδιασμένο για να βρίσκεται πάντα στην καθημερινή μας τσάντα μιας και εφαρμόζεται οποιαδήποτε ώρα της μέρας, πάνω από το μακιγιάζ και στα μαλλιά χωρίς να επηρεάζει το styling. Ιδανική λύση και για το ευαίσθητο δέρμα.

Για βρέφη και μικρά παιδιά η Frezyderm διαθέτει 3 ξεχωριστά αντηλιακά προϊόντα. Το πρωτότυπο αντηλιακό spray Frezyderm Kids Wet Skin Spray πολύ υψηλής προστασίας που ψεκάζεται απευθείας και σε βρεγμένο δέρμα και έτσι δεν χρειάζεται να διακόπτεται το παιχνίδι των παιδιών. To Kids Sun + Nip SPF 50+ παιδικό αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος, με υψηλό δείκτη προστασία 50+ και με εντομοαπωθητικές ιδιότητες.  Για τα βρέφη το Frezyderm το αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος Baby Sun Care SPF25  μόνο με φυσικά φίλτρα είναι ιδανικό και ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα.

Και επειδή η ηλιοπροστασία δεν σταματάει στο αντηλιακό προϊόν η Frezyderm εντάσσει και τον ενυδατικό αφρό προσώπου και σώματος After Sun Mousse, με D-Panthenol & Βιταμίνη E, ο οποίος  προστατεύει την επιδερμίδα και απαλύνει από τους ερεθισμούς.

Η Frezyderm, με τα καινοτόμα προϊόντα αντηλιακής προστασίας που προσφέρει θα γίνει και αυτό το καλοκαίρι η σκιά μας.

Τα προϊόντα Frezyderm διατίθενται στα φαρμακεία και online στο  www.EvZeen.com από την εταιρεία Μ.Σ. Ιακωβίδης μέλος του Ομίλου MSJ.

Δείτε όλα τα προϊόντα στο www.frezyderm.com.cy

Βρείτε μας στα Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/FrezydermCyprus

Instagram: https://www.instagram.com/frezyderm_cy/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS