CELEBRITIESSOCIAL LIFEΟ Τσάκας του Big Brother ξεσπά: «Καταστράφηκα από τη δεύτερη σύζυγό μου,...

Ο Τσάκας του Big Brother ξεσπά: «Καταστράφηκα από τη δεύτερη σύζυγό μου, έκανα 4 χρόνια να δω τα παιδιά μου» (vid)

“Εκείνη με έφερε στη Γερμανία για ένα καλύτερο αύριο χωρίς να μιλάω τη γλώσσα, ξένος ανάμεσα σε ξένους. Πίσω από την πλάτη μου η πραγματικότητα ήταν άλλη” καταγγέλλει ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, ο γνωστός «Τσάκας», νικητής του πρώτου κύκλου του «Big Brother» στην Ελλάδα το μακρινό 2001, παραχώρησε μία συνέντευξη-χείμαρρο στην εφημερίδα Political και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Δάρδα. Ο πρώην παίκτης του επιτυχημένου reality, που εδώ και χρόνια κατοικεί στη Γερμανία, μίλησε για τον «πόλεμο» που δέχθηκε από τη δεύτερη σύζυγό του.

«Καταστράφηκα από τη δεύτερη σύζυγό μου. Εκείνη με έφερε στη Γερμανία για ένα καλύτερο αύριο χωρίς να μιλάω τη γλώσσα, ξένος ανάμεσα σε ξένους. Εργάστηκα σκληρά για να ορθοποδήσω και να προσφέρω στην οικογένειά μου μια άνετη ζωή, όμως πίσω από την πλάτη μου η πραγματικότητα ήταν άλλη» καταγγέλλει ο Γιώργος Τσάκας.

«Είχε δημιουργήσει έναν άλλον κόσμο διαφορετικό που συνειδητοποίησα σε βάθος χρόνου και τρόμαξα. Ζήτησα διαζύγιο και από εκείνη τη στιγμή η γυναίκα αυτή μεταμορφώθηκε. Με έτρεχε στα δικαστήρια και, όπως προείπα, τη γλώσσα δεν τη γνώριζα – σε αντίθεση με εκείνη που είχε μεγαλώσει εδώ – και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο πρώην νικητής του Big Brother αναφέρεται και στη σχέση που είχε με τα παιδιά του, λέγοντας: «Έκανα τέσσερα χρόνια να δω τα παιδιά μου. Ήταν θάνατος. Ο μοναδικός τρόπος να τα συναντήσω ήταν παρουσία ψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού και αρνιόμουν. Τα παιδιά με αγαπούσαν, αλλά δεν επιτρεπόταν νομικά ούτε έξω από το σπίτι τους να σταθώ».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης μιλά και για την τωρινή του σύντροφο, Μαρίνα Κοβουσιάδη. «Αν δεν ήταν το Μαρινάκι, το γούρι μου, να μου διαβάζει τις δικαστικές εντολές και τα νομικά χαρτιά, δεν ξέρω πού θα βρισκόμουν. Το πιθανότερο ήταν να γύριζα στην Ελλάδα και να με κυνηγούσε η αστυνομία. Χάρη σε εκείνη βλέπω τα παιδιά μου πλέον κάθε Σαββατοκύριακο και νιώθω ευτυχισμένος και τυχερός».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS