CELEBRITIESSOCIAL LIFE«Οκτώ με ένα σκοπό»: Όλα όσα έγιναν στο φιλανθρωπικό fashion show στη...

«Οκτώ με ένα σκοπό»: Όλα όσα έγιναν στο φιλανθρωπικό fashion show στη Λευκωσία! (pics)

Για ακόμη μια χρονιά 8 Κύπριοι σχεδιαστές ένωσαν τις δυνάμεις τους για τους σκοπούς του φιλανθρωπικού fashion show «Οκτώ με ένα σκοπό», που παρουσίασε το Perwoll το οποίο πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία χθες το βράδυ στο ανοιχτό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Το φιλανθρωπικό fashion show διοργανώθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Έγκωμης και τελούσε υπό την Υψηλή Προστασία της Πρώτης Κυρίας, Άντρης Αναστασιάδη.

Για ακόμα μια χρονιά, στόχος ήταν η έμπρακτη στήριξη του Οργανισμού Hope For Children CRC Policy Center για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και του Panos Evripidou Foundation, το οποίο συμβάλλει στη στήριξη των οικογενειών πρόωρων νεογνών.

Το show προσέφερε ένα πλούσιο high-tech θέαμα και το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τις εντυπωσιακές δημιουργίες των γνωστών Κύπριων σχεδιαστών Calia Monoyiou, Complice Stalo Theodorou, Elina Leventi, Constantinos Vasiliades, Kristo Avraam, Polyxeni Pazarou, Marios Gregoriades Jewellery και Chris K και Mindy by Iliana.

Δείτε τους επώνυμους που είδαμε εκεί: 

Μαρία Ονησιφόρου, Ανδρέας Φαλάς

Ηλιάνα Χαραλάμπους

Εύη Οδυσσέως

Ανδρέας Γιόρτσιος

Βαλεντίνα Τσίγκη

Ανδρέας Φαλάς, Μαρία Ονησιφόρου, Άννα Μαρία Ζαχαριάδου, Κυιρακή Σάββα

Μελίνα Νεοφύτου

Αναστασία Παπαθεοχάρους, Χάρης Παπαθεοχάρους

Χρυστάλλα θεοδώρου, Μαρία Ονησιφόρου, Μαρία Ιωάννου

Χριστίνα Χρυσάνθου

Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό Down Town & Kiss FM

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS