CELEBRITIESSOCIAL LIFEΤο λαμπερό φιλανθρωπικό δείπνο με καλεσμένη την Άννα Βίσση για το Ίδρυμα...

Το λαμπερό φιλανθρωπικό δείπνο με καλεσμένη την Άννα Βίσση για το Ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation

Μια πολύ όμορφη βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι παρευρισκόμενοι που βρέθηκαν στο φιλανθρωπικό δείπνο που οργάνωσε το βράδυ της Πέμπτης (08/07) το Ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation. Η εκδήλωση εκτός από φιλανθρωπικό χαρακτήρα, επιφύλασσε και πολλές εκπλήξεις στους καλεσμένους οι οποίοι κάτω από τον έναστρο ουρανό στο σκάφος αναψυχής Zeus έζησαν μια μοναδική βραδιά. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση χρημάτων προς όφελος των παιδιών που φοιτούν στα 9 δημόσια ειδικά σχολεία της Κύπρου.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους, πέρα από πρόσωπα από  τον  πολιτικό, επιχειρηματικό και το χώρο των media της Κύπρου, είδαμε και πολλά ονόματα από το εξωτερικό  , όπως η Μαρίνα Βερνίκος, φωτογράφος και επιχειρηματίας, ο David Coulthard, πρωταθλητής αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Christian Moore, γιος του γνωστού ηθοποιού Roger Moore και φυσικά η αγαπημένη κύπρια τραγουδίστρια Άννα Βίσση.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν για το έργο του Ιδρύματος Yianis Christodoulou Foundation. Επίσης πραγματοποιήθηκε δημοπρασία με μοναδικά δώρα και αντικείμενα, τα οποία αφορούσαν μαθήματα karting και δείπνο για δύο στο Μονακό με τον David Coulthard, διαμονή για ένα σαββατοκύριακο για δύο άτομα στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου Canary Riverside Plaza στο Λονδίνο, περιορισμένης έκδοσης φωτογραφία από τη Μαρίνα Βερνίκος, δείπνο και βραδινή έξοδος με τον John Christodoulou και την Άννα Βίσση στο Μονακό, υπογραμμένη αφίσα από τον εξαίρετο ηθοποιό Roger Moore, της 13ης ταινίας της σειράς James Bond με τίτλο OCTOPUSSY που κυκλοφόρησε το 1983, 2 χαλαρωτικά σαββατοκύριακα για δύο με θεραπείες σπα στα ξενοδοχεία Amara Hotel Limassol και Elysium Hotel Paphos και 2 θέσεις σε private jet (Citation X) για ένα σαββατοκύριακο ταξίδι με επιστροφή από τη Λάρνακα στη Μύκονο με ισχύ μέχρι τις 31 Αυγούστου. Το συνολικό ποσό των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς ανήλθε στα €300.000.

Ο John Christodoulou, ιδρυτής του Yianis Christodoulou Foundation, δήλωσε: «Eίμαστε εδώ για ένα όμορφο σκοπό, αν πάρετε την ευκαιρία να δείτε τα σχολεία θα αλλάξει τη ζωή σας, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τα σχολεία»

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε ακόμα μια δημοπρασία, τα χρήματα της οποίας θα αξιοποιηθούν προς όφελος των παιδιών των οικογενειών που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην Κύπρο σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού. Η εν λόγω δημοπρασία που συγκέντρωσε €65.000 και περιλάμβανε ένα ανδρικό ρολόι IWC327010 PILOT’S WATCH ‘The big Pilot’s Watch Top Gun Mojave Desert Edition, μια ιδιωτική επίσκεψη στο εργοστάσιο της εταιρείας IWC στη Γερμανία, ένα διήμερο ταξίδι με σκάφος Benetau Oceanis 35, μήκους 13 μέτρων με 3 υπνοδωμάτια στην περιοχή Oristano Sardinia και μια ιδιωτική επίσκεψη στο Μουσείο David Coulthard στη Σκωτία.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Γωγώ Αλεξανδρινού ενώ το ψυχαγωγικό πρόγραμμα ανέλαβε η «απόλυτη» Άννας Βίσση, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τις φιλανθρωπικές της ανησυχίες αφού τραγούδησε αφιλοκερδώς.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κος John Christodoulou ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς της βραδιάς και τόνισε ότι σε τέτοιες πρωτοβουλίες, όλες οι συνεισφορές είναι πολύτιμες και εκτιμητέες , αφού αποδεικνύουν ότι οι Κύπριοι μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να συνεισφέρουν απλόχερα στους συμπολίτες τους που το έχουν ανάγκη. Τη βραδιά στήριξαν με τη συμβολή και συνεισφορά τους οι εταιρείες και οργανισμοί Alassia NewShips Management Inc., Amara Hotel, Τράπεζα Κύπρου, Canary Riverside Plaza, Christos Lazaris Foundation, Cyprus Seeds (Collaborators), Digital Tree ltd, Elysium Hotel, F.L.C. Modena Automobile LTD, H.S. Data Ltd, Iron FX, Jetshuttle, KEO, Μαρίνα Λεμεσού, Marketway Ltd, Medpool, NAGA Markets Europe Ltd, ONE Light Ltd, Phileleftheros,, Prevention at Sea, Quantum, Safe Bulkers Inc., Stelios Philanthropic Foundation, United Signals και Zuri-Invest AG.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS