ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΗ Βαλεντίνα Σοφοκλέους θέλει όλος ο κόσμος να ξέρεις ότι είναι ερωτευμένη

Η Βαλεντίνα Σοφοκλέους θέλει όλος ο κόσμος να ξέρεις ότι είναι ερωτευμένη

Δεν φοβάται το ρίσκο και είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια, αγάπη για τη ζωή και τον έρωτα. Η Βαλεντίνα δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα και για κανέναν και το αποδεικνύει με την παρακάτω αποκαλυπτική της συνέντευξη!

Από τον Κωνσταντίνο Χάμπαλη

Φωτογραφίες: Αντώνης Γ. Αντωνίου

Τι θα ήθελες να κάνει ο σύντροφός σου για σένα, έτσι ώστε να τον εμπιστευτείς ακόμη περισσότερο και για να νιώσεις ασφάλεια κοντά του;

Τίποτα απολύτως. Από τη στιγμή που επιλέγουμε να είμαστε με κάποιον, πάει να πει ότι υπάρχει εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Δεν θα ήμουν με κάποιον αν υπήρχε, έστω και μικρό ποσοστό, το αίσθημα της αμφιβολίας.

Όταν βγαίνετε με παρέα, νιώθεις πως αποτελείς προτεραιότητά του;

Μα αν δεν είμαι η προτεραιότητά του, γιατί είναι μαζί μου;

Είσαι ερωτευμένη μαζί του;

Για να είμαι με κάποιον πρέπει να γοητεύσει και να συνεπάρει την καρδιά και το μυαλό μου. Αυτά είναι και τα ουσιώδη στοιχεία που αποτελούν τον έρωτα!

Πες μου μια ερώτηση που πίστευες ότι ποτέ δεν θα του την έκανες;

Δεν θα ρωτήσω ποτέ το πολύ προσωπικό του παρελθόν. Δεν με ενδιαφέρει. Με νοιάζει το παρόν και το μέλλον μαζί του.

Πόσο συχνά τον σκέφτεσαι μέσα στην ημέρα;

Δύσκολη ερώτηση. Δουλεύω πάρα πολλές ώρες κι όταν δουλεύω αφοσιώνομαι πλήρως στη δουλειά μου. (γέλια). Άρα; Άρα δεν μένει χρόνος για οράματα. Εξάλλου, είμαι των πράξεων και όχι των ονείρων.

Χαμογελάς όταν τον σκέφτεσαι;

Όταν κάποιος δεν μας κάνει να χαμογελάμε τότε βάλτου  ρίγανη και… φύγε ! Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να έχουμε κατεβασμένα τα μούτρα – για τον οποιοδήποτε. Χαμόγελα και μόνο χαμόγελα.

Μπορείς να θυμηθείς την πιο ρομαντική σας στιγμή;

Πολλές ρομαντικές στιγμές! Αυτό αποζητά ο κάθε άνθρωπος και δη ο ερωτευμένος! Φάνηκα πολύ τυχερή στη ζωή μου και στον έρωτα! Και νιώθω ευτυχισμένη γιατί έχω μεγάλη «συλλογή» από όμορφες ρομαντικές στιγμές που περιτριγυρίζουν το μυαλό μου και κάνουν την καρδιά μου να σκιρτά σαν έφηβη.

Καταλαβαίνετε ο ένας τα συναισθήματα του άλλου, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσετε;

Τα μάτια λένε πιο πολλά απ’ ό,τι λέει το στόμα. Και εμένα μου αρέσει αυτό το παιχνίδι με τα βλέμματα. Τρελαίνομαι να συνεννοούμαι με μια του ματιά. Και αυτό, για μένα, θα πει έρωτας!

Είσαι ερωτευμένη;

Είμαι, πάντα, πολύ με τη ζωή.

Με τον άνθρωπό σου;

Κι αυτός μέρος της ζωής μου είναι…

Έχεις αλλάξει ποτέ τίποτα για τον σύντροφό σου;

Δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα και για κανέναν! Στα 18 συν (+) που βρίσκομαι είναι λίγο χλωμό -έως αδύνατον, να αλλάξω. (γέλια) Όταν λέμε μ’ αρέσεις και σ’ αγαπώ, τι εννοούμε; Ότι μας ικανοποιεί όλο το… πακέτο! Δεν γίνεται να θέλουμε να αλλάξουμε τον άλλον βάσει των δικών μας προτύπων! Πάρε κάτι άλλο αν δεν σου αρέσει αυτό που έχεις.

Πόσο πιστεύεις ότι τον καταλαβαίνεις;

Καταλαβαίνω όλο τον κόσμο! Τον σύντροφό μου να μην καταλαβαίνω; Η ενσυναίσθηση είναι η αναγκαιότητα για να θεωρείσαι άνθρωπος και να αντιλαμβάνεσαι το καθετί που τους συμβαίνει, πόσο μάλλον όταν αυτό αφορά τον δικό μου άνθρωπο.

Έχετε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο;

Εμπιστοσύνη; Βέβαια! Γίνεται σχέση χωρίς εμπιστοσύνη; Αν δεν εμπιστεύεσαι τον άνθρωπό σου, τα ρουχαλάκια σου και σ’ άλλη… γκαρσονιέρα.

Του έχεις απαγορεύσει να κάνει κάτι επειδή εσύ νιώθεις θυμό ή ζήλια;

Απαγορεύεται να απαγορεύεις τις ανθρώπινες σχέσεις ή συναναστροφές. Η ζήλια και ο θυμός δεν χωράνε στις αποσκευές της καρδιάς μου. 

Πώς νιώθεις όταν άλλες γυναίκες τον βρίσκουν ελκυστικό;

Υπέροχα, μοναδικά, ανεπανάληπτα! Πάει να πει ότι έχω πολύ καλό γούστο στην επιλογή του ανθρώπου που βρίσκεται δίπλα μου.

Κάνεις θυσίες για τη σχέση σου;

ΟΧΙ! ΟΧΙ ! ΟΧΙ! Η περίπτωσή μου θυμίζει λιγάκι τη φάση των πολιτικών μας που λένε στον λαό «κάντε θυσίες τώρα για ένα καλύτερο αύριο». Θέλω να ζήσω το τώρα, το σήμερα, τη στιγμή, το δευτερόλεπτο. Όχι στις θυσίες.

Συγχωρείς εύκολα τα λάθη του;

Ναι, τα συγχωρώ! Συγχωρώ καθετί το ανθρώπινο.

Σέβεστε ο ένας τα πιστεύω του άλλου;

Βέβαια! Δεν θα ήμουν με κάποιον ο οποίος δεν αποδέχεται ή τουλάχιστον σέβεται τις απόψεις και τα πιστεύω μου. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει από την πλευρά μου. Αν δεν υπάρχει ο σεβασμός, δεν υπάρχει η σχέση, ο έρωτας και η ολοκλήρωση.

Θα αντλούσες μεγαλύτερη χαρά, αν ο σύντροφός σου μοιραζόταν κάτι μαζί σου ή αν θυσίαζε κάτι για σένα;

Δεν θέλω και δεν αποζητώ θυσίες από κανένα! Αν ο σύντροφός μου όμως, από μόνος του, θυσιάσει κάποια πράγματά επαφίεται στον ίδιο, όχι σε μένα. Δεν είναι δική μου ευθύνη. (γέλια)

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είχατε μια ουσιαστική κουβέντα μεταξύ σας;

Η επικοινωνία στις σχέσεις είναι πολύ σημαντική για ένα ζευγάρι, μια σχέση, δύο φίλους! Μιλάμε πολύ και για πάρα πολλά πράγματα. Δεν υπάρχει η πρόταση «τελευταία φορά» στις συζητήσεις μας από τη στιγμή που δεν υπάρχει τελεία στις κουβέντες μας.

Έχεις κάποια μυστικά που δεν τα έχεις μοιραστεί μαζί του, επειδή φοβάσαι;

Δεν φοβάμαι τίποτα! Από σεβασμό, όμως, στη Βαλεντίνα κρατώ το κομμάτι του προσωπικού μου κόσμου… δικό μου! Δεν είναι κακό να υπάρχει λίγο μυστήριο γύρω από τους ανθρώπους. Κι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσά μας. Υπάρχουν στιγμές που όλοι θέλουμε να απομονωνόμαστε.

Έχετε δει ο ένας τον άλλο στα καλύτερα, αλλά και στα χειρότερά σας;

Όχι, δεν έχω δει τα χειρότερά του και δεν θέλω! Αλλά ούτε κι εκείνος τα δικά μου και εύχομαι να μη συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο.

Είσαι διατεθειμένη να πεις ψέματα για να τον κρατήσεις χαρούμενο;

Όχι. Για κανέναν …… (μπιπ) δεν μπορώ να πω ψέματα! Έμαθα να είμαι ειλικρινής και να πορεύομαι μόνο με την αλήθεια. Το ψέμα μόνο σε αδιέξοδο σε οδηγεί.

Ποια ταινία σου θυμίζει τη σχέση σου;

Ταινία; Μα ολόκληρη η ζωή μου είναι από μόνη της ταινία. Είμαι γυναίκα που αγαπά και αγαπιέται, που γράφτηκαν ποιήματα, στίχοι, τραγούδια, που με φιλοτέχνησαν ζωγράφοι, θεατρικά έργα που συζητήθηκαν από πολλούς -είτε θετικά είτε αρνητικά! Τι άλλο θα αποτελούσε ένα καλό σενάριο για ταινία; «Όσα παίρνει ο άνεμος»! Τη θυμάσαι αυτή την ταινία;

Θα ζήλευες ποτέ αν τον έβλεπες να μιλά με κάποια άλλη ελκυστική γυναίκα;

Δεν έχω πρόβλημα με το ωραίο, με την ομορφιά! Και μ’ αρέσει να είμαι ανάμεσα σε ωραίους (μέσα – έξω)  ανθρώπους! Οπότε και ο σύντροφός μου έχει αυτό το δικαίωμα. Ας μη βλέπουμε μονόπλευρα κάποια πράγματα.

Τον πιστεύεις όταν σου λέει «Σ’ αγαπώ»;

Οι σύντροφοί μου ποτέ δεν μου συμπεριφέρθηκαν με ανειλικρίνεια γιατί και γω είμαι ειλικρινής. Έχω την υποψία ότι είναι ειλικρινής όταν μου λέει «σ’ αγαπώ».

Πότε ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκες πως θέλεις να τον φιλήσεις;

Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα.

Προτιμάς μια ζεστή αγκαλιά ή ένα γλυκό φιλί;

Γιατί δεν μου δίνεις και άλλες επιλογές και περιορίζεις την ερώτησή σου σε μόνο αγκαλίτσες και φιλάκια; Γίνεται να διαλέξω και τα τρία: αγκαλιά- φιλιά και τα παρελκόμενα;

Πιστεύεις στον Άγιο του έρωτα;

Πιστεύω στον ίδιο τον έρωτα και στη δύναμή του.

Και δεν μου λες, πώς σκοπεύεις να περάσεις τη μέρα των ερωτευμένων;

Θέλω να πιστεύω ότι θα περάσω μαγικά, μοναδικά και ανεπανάληπτα. Όπως ταιριάζει στη… Βαλεντίνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS