CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΛώρης Λοϊζίδης:Ήταν δική μου απόφαση να κατέβει ο «Μελίαρτος»

Λώρης Λοϊζίδης:Ήταν δική μου απόφαση να κατέβει ο «Μελίαρτος»

Η επόμενη σειρά που ετοιμάζει και τα πλάνα του για την Ελλάδα.

Από τον Κωνσταντίνο Χάμπαλη

Σε βρήκε απροετοίμαστο η απόφαση του ΑΝΤ1 να κατεβάσει τη σειρά;
Καθόλου απροετοίμαστο, καθώς η απόφαση δεν ήταν του ΑΝΤ1 αλλά δική μου. Να διευκρινίσουμε, όμως, ότι η σειρά δεν κατεβαίνει αλλά ολοκληρώνει νωρίτερα τον κύκλο της. Αντί τον Ιούλιο, θα ρίξουμε αυλαία τον Φεβρουάριο, για να ξεκινήσουμε από την επόμενη κιόλας μέρα, την προετοιμασία της επόμενης παραγωγής.

Τι θεωρείς ότι πήγε λάθος;
Η ημερομηνία έναρξης της σειράς είναι ένας από τους λόγους που το κοινό δεν μας έβαλε στο μενού του, γι’ αυτό και από τη νέα σεζόν θα βγούμε νωρίτερα στον αέρα. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, πρέπει να γίνει μία σωστή προετοιμασία τεσσάρων μηνών προηγουμένως, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για την επόμενη πρεμιέρα μας.

Έχεις υπόψη σου τι θέλεις να ετοιμάσεις;
Βεβαίως. Από παλιά είχα ένα απωθημένο: Να βγει ξανά στον αέρα το «Παραμύθι», που είχα ετοιμάσει το 2016 και που λόγω κάποιων άλλων συγκυριών, σταμάτησε να προβάλλεται. Θεωρώ ότι ήρθε ο καιρός να ζωντανέψει και πάλι αλλά με μια πολύ διαφορετική προσέγγιση.

Θα δούμε τη συνέχεια της σειράς από το σημείο, που σταμάτησε στον Alpha;
Όχι, γυρίζουμε μια καινούρια σελίδα του παραμυθιού. Μόλις ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του «Μελίαρτου», αμέσως την επόμενη μέρα, θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες στησίματος της καινούριας παραγωγής. Μάλιστα, αυτή την περίοδο συζητάμε με κανάλια στην Ελλάδα, ώστε να πωληθεί ο πρώτος κύκλος της. Δεν ήταν μια παραγωγή που κόπηκε, γιατί δεν άξιζε. Το αντίθετο. Ήταν μια σειρά, που είχε όλα τα φόντα να διαπρέψει.

Ελεύθερα, 12.12.2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS