ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΣτέλιος Κουδουνάρης: Οι σχέσεις του με Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρη Σκουλό και τα...

Στέλιος Κουδουνάρης: Οι σχέσεις του με Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρη Σκουλό και τα στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν

Συνέντευξη στην δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους και το περιοδικό Down Town που κυκλοφορεί σήμερα, παραχώρησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Μεταξύ άλλων ο Κύπριος σχεδιαστής και κριτής του «My Style Rocks»μιλάει για τις σχέσεις που έχει με τους υπόλοιπους κριτές αλλά και τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον καθένα.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή έχετε δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο κλίμα μεταξύ σας. Έξω από το τηλεοπτικό πλατό, ποια είναι η σχέση που έχετε με τον Δημήτρη Σκουλό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Έχουμε μια εξαιρετική σχέση, τόσο με τον Δημήτρη όσο και με την Ηλιάνα. Είμαστε πλέον φίλοι και συχνά συναντιόμαστε εκτός γυρισμάτων για φαγητό και συζητήσεις, ενώ πλέον έχουμε δικούς μας κώδικες συνεννόησης και αστεία που καταλαβαίνουμε οι τρεις μας. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που έχουμε δημιουργήσει ένα τόσο θετικό κλίμα στο πλατό του «My Style Rocks».

Ποια είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον καθένα τους;

Ο Δημήτρης Σκουλός θα έλεγα ότι είναι ένας εξαιρετικός φωτογράφος με μεγάλη προσήλωση στη λεπτομέρεια, ενώ ως προσωπικότητα έχει την καρδιά μικρού παιδιού, ένα ζωηρό πνεύμα και μια έντονη παρουσία. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, εκτός από καλλονή, είναι μια πολύ ταλαντούχα γυναίκα με πολλά ενδιαφέροντα, έχει μια αισθητική και γνώση για τη μόδα που είναι εντυπωσιακή, είναι πολύ φιλική και ανοιχτή στη συνεργασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS