CELEBRITIESTVΑπό το The Bachelor στο Love island: Αυτή είναι η κύπρια που...

Από το The Bachelor στο Love island: Αυτή είναι η κύπρια που θα δούμε στο νέο ριάλιτι αγάπης

«Δεν θα πήγαινα μόνο στο “Love island”, αλλά και στο “The Bachelor 3”», δηλώνει η ίδια
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στον ΣΚΑΪ για το νέο ριάλιτι αγάπης, το Love island, το οποίο θα παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όσο πλησιάζουμε στην πρεμιέρα του όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ειδικά για τους παίκτες που θα συμμετέχουν σε αυτό τα δημοσιεύματα έχουν πάρει «φωτιά».

Ένα από το πρόσωπα που δεν αποκλείεται να ταξιδέψει στα Κανάρια Νησιά είναι η Έλενα Παπαμεθοδίου, που γνωρίσαμε μέσα από το Bachelor και μαζί με τις υπόλοιπες κοπέλες διεκδικούσε την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Διαβάστε επίσης: Έλενα Παπαμεθοδίου: Αγνώριστη η πρώην παίκτρια του Bachelor από την Κύπρο

Η 29χρονη δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος του ριάλιτι, καθώς αποχώρησε ξαφνικά όταν ο ηθοποιός αποφάσισε μετά από ένα ραντεβού να μην της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και, μεταξύ άλλων, απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να δέχθηκε πρόταση για το «Love island», χωρίς να διαψεύδει την παρουσία της στο ριάλιτι.

«Είναι πολύ νωρίς να συζητήσω περαιτέρω πράγματα για το “Love island”. Αλλά σίγουρα δεν θα πήγαινα μόνο στο “Love island”, αλλά και στο “The Bachelor 3” αν γινόταν. Οπότε γενικότερα μου αρέσουν τα ριάλιτι αγάπης. Θα πήγαινα και στο “Love island” και στο “The Bachelor 3”», είπε η νεαρή και αποκάλυψε πως την Κυριακή φεύγει από την Κύπρο για Αθήνα.

in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS