CELEBRITIESTV«Άσπρο» και «μαύρο» φέτος στο MasterChef

«Άσπρο» και «μαύρο» φέτος στο MasterChef

Το δυναμικό brand, με πολλά χρόνια επιτυχίας τόσο σε Ελλάδα, Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, που βρίσκεται στο top5 των διαχρονικά πιο δημοφιλών format παγκοσμίως, και προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 50 χώρες, έρχεται σύντομα στην οθόνη του Omega στην «μαυρόασπρη» εκδοχή του.

Ο μεγαλύτερος μαγειρικός τηλεοπτικός διαγωνισμός, συνώνυμος της επιτυχίας, ο απόλυτος κυρίαρχος, τόσο στο είδος του, όσο  και στην prime time τηλεοπτική ζώνη, ετοιμάζεται να κατακτήσει και πάλι την κορυφή. Όλοι θέλουν, αλλά μόνο το «MasterChef» μπορεί. Μπορεί να γράφει κάθε χρόνο μια νέα τηλεοπτική σελίδα, με άρτια παραγωγή, που και για τη νέα σεζόν έχει ετοιμάσει ένα υπέροχο, συναρπαστικό, μαγειρικό «ταξίδι», που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Το ριάλιτι μαγειρικής είναι ένα δυναμικό project, που εξελίσσεται και ανανεώνεται διαρκώς και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τηλεοπτικής συνήθειας. Στο «MasterChef 2023», θα είναι πολλές οι αλλαγές και πολλά τα καινούρια στοιχεία. Ωστόσο, κάτι παραμένει σταθερό. Οι τρεις αγαπημένοι, καταξιωμένοι chef κριτές: ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Τρία πρόσωπα, που έχουν διαγράψει σημαντική επαγγελματική πορεία, αναδείχτηκαν τηλεοπτικά μέσα από το παιχνίδι και ξεχώρισαν αμέσως, τόσο για τη μεταξύ τους «αχτύπητη χημεία» και τις γνώσεις τους στη μαγειρική, όσο και για το πηγαίο χιούμορ, τις απίθανες ατάκες, την έμφυτη ευγένεια, που αποτελεί έμπνευση και παράδειγμα, αλλά και τον σεβασμό, με τον οποίο αντιμετωπίζουν κάθε διαγωνιζόμενο. Το κανάλι, διασφαλίζει για ακόμα μια φορά υψηλό επίπεδο παραγωγής, με πολλές εξωτερικές δοκιμασίες και απαιτητικά γυρίσματα. Πρωταγωνίστρια, όπως πάντα, θα είναι η γαστρονομία, με απρόβλεπτες δοκιμασίες που αναδεικνύουν το επίπεδο της μαγειρικής εξέλιξης και παρέχουν ευκαιρίες ζωής και σπουδαία έπαθλα σε κάθε διαγωνιζόμενο.

Και αυτή την τηλεοπτική σεζόν θα καλεσμένοι οι σπουδαιότεροι  Έλληνες, Κύπριοι και ξένοι chefs, ορισμένοι εκ των οποίους έχουν τιμηθεί με κορυφαίες διακρίσεις στον τομέα τους, αλλά και ξεχωριστές προσωπικότητες, που θα τιμήσουν με την παρουσία τους το τηλεοπτικό φαινόμενο «MasterChef».

Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η διαχρονική προσπάθεια του παιχνιδιού να συστήσει στο κοινό τα ελληνικά προϊόντα, μέσα από ποικίλες πρωτοβουλίες, με ειδικά αφιερώματα στις τοπικές κουζίνες και στους καινοτόμους παραγωγούς, ενώ ούτε φέτος θα απουσιάσουν οι φιλανθρωπικές και κοινωνικές δράσεις, οn & off camera.

Οι φετινές auditions αλλάζουν: επιφυλάσσουν περισσότερη αγωνία, ανατροπές και συγκινήσεις καθώς η κατάκτηση της ποδιάς, για τους περισσότερους από τους διαγωνιζόμενους, σημαίνει την απευθείας είσοδο στο σπίτι. Φέτος, η διαδικασία της επιλογής, εκείνων που θα συμπληρώσουν της 24άδα, θα είναι απαιτητική και συναρπαστική. Οι δυνατότητες να παραμείνουν στον αγώνα της διεκδίκησης του τίτλου αλλά και οι πιθανότητες για μία δεύτερη ευκαιρία,  θα είναι πολύ λιγότερες.

Τι σημαίνει αυτό; Οι αστοχίες και τα λάθη φέτος δεν συγχωρούνται.

Περιοδικό Tv Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS