CELEBRITIESTVΕιρήνη Καραγιώργη: Έρχεται ως «Σαλώμη» στον ΑΝΤ1

Ειρήνη Καραγιώργη: Έρχεται ως «Σαλώμη» στον ΑΝΤ1

Όσα αποκαλύπτει στο περιοδικό TV MANIA για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Η Ειρήνη Καραγιώργη βρίσκεται στην τοποθεσία …. και νιώθει…». Ποιο είναι, στην παρούσα φάση, το emotional state σου; 

Η Ειρήνη Καραγιώργη βρίσκεται στην τοποθεσία Λεμεσός και νιώθει ευλογημένη και γεμάτη συναισθηματικά.

Που θα σε δούμε φέτος τηλεοπτικά;

Νιώθω πολύ τυχερή φέτος. Γιατί θα είναι μία γεμάτη χρονιά για μένα, με μία υπέροχη συνεργασία και μία τεράστια πρόκληση. Θα υποδυθώ την Σαλώμη στην ομώνυμη σειρά του ΑΝΤ1 Κύπρου.

Πες μας λίγα λόγια για τον ρόλο σου.

Η Σαλώμη είναι κορίτσι με αγνά συναισθήματα κι ένα βλέμμα καθαρό που καθρεφτίζεται μέσα η ψυχή της. Ψάχνει να βρει τον δικό της παράδεισο. Παρόλα τα κτυπήματα της ζωής, δεν τα βάζει ποτέ κάτω. Η ζωή όμως δεν έρχεται πάντα όπως την ονειρευόμαστε, έτσι και για τη Σαλώμη τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα. Ωστόσο, παραμένει απλή και δοτική, παρόλες τις δυσκολίες. Ο ζήλος της για τη ζωή, το σθένος και η πίστη της, πραγματικά αξιοζήλευτη. Εν ολίγοις, ένας ύμνος στη δύναμη της γυναίκας.

Η σειρά είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα;

Η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο του Χάρη Χριστοδούλου «Σαλώμη με τα ματωμένα πέπλα». Το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα και είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα και αναφέρεται στην ιστορία μιας γυναίκας, στην Κύπρο του 1980 και 1990.

Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί; Πως είναι το κλίμα;

Η πρώτη φάση των γυρισμάτων έχει ολοκληρωθεί. Κάνουμε τώρα ένα μικρό διάλειμμα για διακοπές, να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να επανέλθουμε δριμύτεροι. Όσο για το κλίμα, θα αρκεστώ να πω μόνο αυτό: πέρασαν μερικές μέρες μόνο από την διακοπή των γυρισμάτων και ήδη μου λείπουν όλοι και ανυπομονώ να τους δω και πάλι. Περνάμε πολύ ωραία και έχουμε βρει έναν πολύ όμορφο τρόπο επικοινωνίας.

Πότε βγαίνετε στον αέρα;

Η πρεμιέρας μας θα είναι 29 Αυγούστου στις 22:10. Και ανυπομονούμε, όλη η ομάδα, γι’ αυτή  την μέρα.

Πηγή: Περιοδικό Tv Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS