ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΕλένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Συνεχίζουν στο πρωινό του Star; (vid)

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Συνεχίζουν στο πρωινό του Star; (vid)

“Οι οιωνοί είναι θετικοί” σημειώνει ο Ετεοκλής Παύλου, “Έχουμε ανθρώπους που έχουν επενδύσει και μας πιστεύουν” αναφέρει από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου.

Την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου εντόπισαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών σε βραδινή τους έξοδο με την κόρη τους, Μελίτα. Το γνωστό ζευγάρι ρωτήθηκε για το πρωινό του Star, που φέτος ανέλαβαν να παρουσιάσουν, και
«Περνάμε πάρα πολύ όμορφα. Είναι πάρα πολύ ωραίο το γεγονός ότι κάθε μέρα πηγαίνεις και μπορείς να είσαι όσο παραγωγικός μπορείς και θέλεις» δήλωσε ο Ετεοκλής Παύλου για τον απολογισμό του μέχρι στιγμής στο Breakfast@Star.

«Είναι πάρα πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε. Ωστόσο, όλοι οι οιωνοί είναι θετικοί» τόνισε για το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής και των ίδιων ο Ετεοκλής Παύλου, με την Ελένη Χατζίδου να σημειώνει από την πλευρά της: «Δεν ξέρουμε και πώς αλλάζει αυτό και πότε αλλάζει, τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει θετικά ή αρνητικά. Εμείς έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα, ανθρώπους που μας πιστεύουν και έχουν επενδύσει».


Παρακολουθούν το Survivor All Star; Η Ελένη Χατζίδου αναφέρει:

«Αν σου πω ότι δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου; Ό,τι έχω διαβάσει είναι από τα sites αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι εγώ σκεφτόμουν μόνο βρώμικη είμαι και πόσο πεινάω».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS