CELEBRITIESTVΦαίη Σκορδά: Η επόμενη σεζόν, τα σενάρια αλλαγής ώρας και οι συζητήσεις...

Φαίη Σκορδά: Η επόμενη σεζόν, τα σενάρια αλλαγής ώρας και οι συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ (vid)

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα για τους δύο γιους της, αλλά και για την εκπομπή της, Πρωινό Μας, για τα σενάρια αλλαγής ώρας και έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς που ολοκληρώνεται σε ένα μήνα.

Η Φαίη Σκορδά είπε: «Σαφώς είναι θετικό το πρόσημο που μου έχει αφήσει η σεζόν και τώρα η αλήθεια είναι ότι οι σκέψεις πηγαίνουν για την επόμενη σεζόν παρότι ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει οι κουβέντες. Τα διαβάζω κι εγώ (τα σενάρια για την αλλαγή ώρας). Γενικά θέλουν να με αλλάξουν, δεν ξέρω γιατί. Υπάρχει μία τέτοια φημολογία, κι εγώ τα διαβάζω και πολλές φορές έχω απαντήσει σε τέτοιες ερωτήσεις. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο προς συζήτηση μέχρι στιγμής. Σε μένα δεν έχει γίνει ποτέ μία τέτοια κουβέντα, τύπου “έλα να συζητήσουμε για την αλλαγή της ώρας”».

Και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι ευχαριστήθηκα την παρουσία μου στη βραδινή ζώνη. Στην αρχή ήμουν πιο διστακτική αλλά επειδή ήταν μόνο 4 επεισόδια, μπορούσα να ανταποκριθώ. Θα ήθελα κάποια στιγμή να περάσω στη βραδινή ζώνη. Παράλληλα με το πρωινό δύσκολο. Δεν μιλάω για την επόμενη σεζόν, εκτός αν είναι κάτι περιστασιακό, όπως ένα εορταστικό επεισόδιο που δεν έχει την απαίτηση της αφοσίωσης να είναι ένα ολόκληρο πρόγραμμα πάνω σου».

Όσον αφορά τους γιους της, είπε: «Παρότι έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου, εγώ νομίζω ότι με κάνουν ό,τι θέλουν. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο υπάρχουν τα όρια αλλά γενικά δεν είμαι πολύ αυστηρή».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS