CELEBRITIESTVΦαίη Σκορδά: Το ύφος όλο νόημα όταν άκουσε την πρόβλεψη της Λίτσας...

Φαίη Σκορδά: Το ύφος όλο νόημα όταν άκουσε την πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα

Η Φαίη Σκορδά είναι το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα στην lifestyle επικαιρότητα με αρκετά σενάρια να έχουν ακουστεί και γραφτεί όσον αφορά τα επαγγελματικά της.

Η ίδια δεν έχει μέχρι στιγμής μιλήσει δημόσια για όλα αυτά που αφορούν το τηλεοπτικό της μέλλον με τις φήμες να την θέλουν να φεύγει από τον ΑΝΤ1 και να πηγαίνει στο Star. 

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Γιώργος Λιάγκας, συνεχίζει στο κανάλι κανονικά άγνωστο όμως παραμένει αν η παρουσιάστρια του Πρωινού, θα συνεχίσει μαζί με τον πρώην συζυγό της, παρά το ότι εκείνη τον πήρε πίσω στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε εδώ: Φαίη Σκορδά: Ώρα μηδέν στον ΑΝΤ1 – Το “θρίλερ” και οι έντονες φήμες για διαζύγιο

Το συμβόλαιο της Φαίης ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και στην εκπομπή της Δευτέρας (27/6) την είδαμε  να ακούει με προσοχή τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα.

Πάντως η πρόβλεψη για τον Υδροχόο δεν ήταν και πάρα πολύ καλή. «Υδροχόοι, ανάδρομος ο κρόνος, σημαίνει ότι πρέπει να ξανασκεφτείτε τα σχέδια που έχετε αυτόν τον καιρό, γιατί μπορεί να υπάρξει μία ένταση. Ειδικά αν είστε γεννημένοι από τις 6 ως τις 13 Φεβρουαρίου» είπε χαρακτηριστικά η αστρολόγος.

Το ύφος της Φαίης Σκορδά ήταν όλο νόημα…

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS