ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΠρεμιέρα για τον Γιώργο Λιάγκα: Έναρξη χωρίς τη Δούκισσα Νομικού στο πλευρό...

Πρεμιέρα για τον Γιώργο Λιάγκα: Έναρξη χωρίς τη Δούκισσα Νομικού στο πλευρό του (βίντεο)

Πρεμιέρα έκανε σήμερα (5/9) ο Γιώργος Λιάγκας με την εκπομπή το Πρωινό στον ΑΝΤ1.

Από το πλευρό του ωστόσο απουσίαζε η Δούκισσα Νομικού, αφού ο παρουσιαστής στην έναρξη της εκπομπής εμφανίστηκε μόνος τους. Παρουσίασε τους συνεργάτες του που ήταν στο πλατό και αναφέρθηκε και στην Δούκισσα Νομικού.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε πως θα βρεθεί στην παρέα της εκπομπής στη συνέχεια. Αρχικά ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό για τη ροή που θα έχει φέτος η εκπομπή από την οποία δεν θα λείπει η ψυχαγωγία.

Φέτος το ανανεωμένο Πρωινό του καναλιού του Αμαρουσίου θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει την επικαιότητα μαζί με τους Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα, έχοντας αποκλειστικά ρεπορτάζ και δηλώσεις.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας κάλεσε στο πλατό την Δούκισσα Νομικού για να την καλοσωρίσει στην παρέα.

«Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 10 παρά 10. Σήμερα πήγε 11.30; Άλλα είχα συμφωνήσει! Μπορεί αύριο να πάει στις 12, μεθαύριο στη 1 παρά…» ανέφερε η παρουσιάστρια με έντονη δόση χιούμορ.

«Ό,τι μας επιτάσσει η επικαιρότητα» ανταπάντησε ο Γιώργος Λιάγκας. «Θέλω να είμαι εδώ και στα εύκολα και στα δύσκολα γιατί η καθημερινότητα έχει πολλές δυσκολίες, όμως με το χαμόγελο, την αισιοδοξία και την καλή ενέργεια» πρόσθεσε η Δούκισσα Νομικού κι έδωσε πάσα για διαφημιστικό διάλειμμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS