CELEBRITIESTVGNTM: Ακόμη ένα φαβορί από την Κύπρο, εκτός παιχνιδιού (βίντεο)

GNTM: Ακόμη ένα φαβορί από την Κύπρο, εκτός παιχνιδιού (βίντεο)

Με την αποχώρηση της Κύπριας, Ραφαέλας Χαραλάμπους ολοκληρώθηκε το χθεσινό (21/11) επεισόδιο του GNTM 5 που προβάλλεται από την συχνότητα του Star.

Το χθεσινό challenge με το οποίο βρέθηκαν αντιμέτωπα τα κορίτσια στη δοκιμασία αποχώρησης ήταν ένας συνδυασμός μιας πασαρέλας -που ήταν βυθισμένη στο νερό- και μιας πιο girly φωτογράφισης, στην οποία τα μοντέλα κρατούσαν ένα γλειφιτζoύρι. Τα «κλικ» των κοριτσιών ανέλαβε ο Πάνος Γιαννακόπουλος.

Διαβάστε επίσης: GNTM: Αποχώρησε οικειοθελώς το μεγάλο φαβορί από την Κύπρο (βίντεο)

Ανατροπή στο GNTM με αποχώρηση της Ραφαέλας

Η προσπάθεια των περισσότερων κoριτσιών δεν ικανοποίησε τους κριτές, ενώ πολλά κορίτσια που είχε πάει καλά σε άλλες δοκιμασίες βρέθηκαν απέναντι στην σκληρή κριτική των κριτών.

Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου , Γιώργος Καράβας και ο guest κριτής, Στέφανος Ζαούση αποφάσισαν ότι η Μαρίτα, η Ειρήνη και Ραφαέλα είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες στο concept με τα γλειφιτζούρια και την girly διάθεση. Η Μαρίτα κέρδισε μια ακόμα ευκαιρία και έτσι ανάμεσα στις δύο Κύπριες, η Ραφαέλα ήταν εκείνη που τέθηκε οριστικά εκτός GNTM.

Διαβάστε επίσης: GNTM: Χαμός με την Ζωή από την Κύπρο – Έφυγε με κλάματα από το πλατό μετά τo σχόλιο του Τάσου Σοφρωνίου

Οι κριτές θεώρησαν ότι τη χειρότερη φωτογραφία είχε η Ραφαέλα Χαραλάμπους, η οποία αποχώρησε συγκινημένη από το GNTM. «Κάποια στιγμή νόμιζα ότι θα συνέχιζα εγώ στο παιχνίδι, δεν έγινε αυτό, εντάξει… έφυγα! Τα βάζω με τον εαυτό μου γιατί πιστεύω και ξέρω ότι δεν άξιζα αυτό το αποτέλεσμα!», είπε συγκινημένη στην κάμερα του Star.

Το βίντεο με την αποχώρηση της Ραφαέλας:

Μια ανάσα από την τελική 10άδα το GNTM:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

 iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS