CELEBRITIESTVΗ φετινή τηλεοπτική σεζόν… παίρνει παράταση

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν… παίρνει παράταση

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει παγώσει σειρές, ψυχαγωγικές εκπομπές και σόου στη μικρή οθόνη. Τηρώντας τα μέτρα προστασίας και το «μένουμε σπίτι», οι συντελεστές των παραπάνω απουσιάζουν από τα στούντιο και αναμένουν οδηγίες για το πότε θα επιστρέψουν στις επάλξεις.

Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι αρκετοί από τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες των εν λόγω φορμάτ βρίσκονται σε αναστολή εργασίας, κάτι που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για το πότε θα ξεκινήσουν να δουλεύουν με κανονικούς ρυθμούς οι μηχανές.

Η κατάσταση αυτή οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τους ιθύνοντες των καναλιών στο να δώσουν παράταση στη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι αν και είθισται η ψυχαγωγία να αποχαιρετά το κοινό στις αρχές ή στα μέσα Ιουνίου, σίγουρα φέτος οι εκπομπές και ειδικά τα σίριαλ και τα σόου θα καθυστερήσουν να ρίξουν αυλαία.

Για παράδειγμα, «Just the 2 of us», «Your Face Sounds Familiar», «My style rocks» έχουν ακόμη πολύ δρόμο, αν σκεφτεί κάποιος ότι το σόου του OPEN μετρούσε μόλις ένα επεισόδιο πριν την παύση και το πρότζεκτ του ΑΝΤ1 βρισκόταν στον αέρα μόλις λίγες Κυριακές. Ακόμη και το «MasterChef», που συνήθως τελειώνει μέσα στο Μάιο, φαίνεται ότι θα βρίσκεται στην prime time του Star μέχρι τον Ιούνιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS