CELEBRITIESTVΗ Ζήνα Κουτσελίνη στη θέση του Νίκου Μουτσινά;

Η Ζήνα Κουτσελίνη στη θέση του Νίκου Μουτσινά;

Σε αδιέξοδο έχουν φτάσει οι συζητήσεις για τη συνέχιση της συνεργασίας του Νίκου Μουτσινά με τον ΣΚΑΪ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη “Real Life”. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι ξεκάθαρη η επιθυμία του Νίκου Μουτσινά να μην συνεχίσει το καθημερινό πρόγραμμα του χρόνου, συζητώντας μόνο το ενδεχόμενο για εκπομπή δύο φορές της εβδομάδα. Από την άλλη, ο ΣΚΑΪ δεν θέλει να κρατήσει στο πρόγραμμά του παρόμοια εκπομπή με το “Καλό Μεσημεράκι” στη βραδινή ζώνη μόνο για λίγες ημέρες την εβδομάδα, καθώς θα έρθουν τα άνω κάτω, επιμένοντας στην καθημερινή μετάδοση. Έτσι, επήλθε το διαζύγιο.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Secret», γενικά το κλίμα στον ΣΚΑΪ δεν είναι καλό για τον Νίκο Μουτσινά. Πιο συγκεκριμένα, η δημόσια παρέμβαση του παρουσιαστή για την τραγωδία στα Τέμπη μεταφράστηκε σαν να στράφηκε εναντίον των συναδέλφων του στο κανάλι. Η δυσαρέσκεια των δημοσιογράφων, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι μεγάλη στους διαδρόμους. Πάντως, σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη και την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», ο Νίκος Μουτσινάς, παρά τις προτάσεις και από άλλα κανάλια, αποφάσισε τελικά να μείνει εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν, κάνοντας έτσι ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Τώρα, ο ΣΚΑΪ ψάχνει να καλύψει το κενό που αφήνει πίσω του το “Καλό Μεσημεράκι” με μία εκπομπή που προορίζεται για τη μεσημεριανή ζώνη, στις 15:00 και που να μπορεί να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό. Κάπου εδώ το όνομα της Ζήνας Κουτσελίνη μπαίνει στο κάδρο του ΣΚΑΪ. Οι πληροφορίες της Ναταλίας Ανδρικοπούλου αναφέρουν ότι υπήρξε μία επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.

Περιοδικό Tv Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS