ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVInventing Anna: Δείτε τα αληθινά πρόσωπα του κάθε χαρακτήρα

Inventing Anna: Δείτε τα αληθινά πρόσωπα του κάθε χαρακτήρα

Στην κορυφή των προτιμήσεων του κυπριακού Netflix βρέθηκε για αρκετές εβδομάδες η σειρά «Inventing Anna», μία ιστορία βασισμένη σε αληθινά πρόσωπα και γεγονότα. 

Πολλοί ενθουσιάστηκαν, αρκετοί άλλοι ωστόσο υποστηρίζουν ότι δεν δικαιολογείται τόσος ντόρος για την συγκεκριμένη σειρά, μιας και σε αρκετά σημεία δεν έχουν και τόσο ενδιαφέρον, όσο στα αλήθεια έχει η πραγματική ιστορία ενώ το τέλος δεν ικανοποίησε αρκετούς μιας και δεν ήταν ξεκάθαρο.

Μια ιστορία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα που αφορούν μία απατεώνισα η οποία προσποιείται την Γερμανίδα κληρονόμο και εξαπατάει τράπεζες, ξενοδοχεία και την υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης ωστόσο, σίγουρα μοιάζει και είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

Πρόκειται για μία μίνι σειρά στην οποία βλέπουμε στο τελευταίο επεισόδιο τα αληθινά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τον κάθε ρόλο ξεχωριστά. Αυτό, ίσως θα είχε λίγο παραπάνω ενδιαφέρον να το μάθουμε.

Julia Garner – Anna Delvey/ Anna Sorokin

Anna

Η πρωταγωνίστρια πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στους New York Times σχετικά με τη σειρά που βασίζεται στη ζωή της επιβεβαιώνοντας ότι πληρώθηκε $320,000 από το Netflix για τα πνευματικά της δικαιώματα στη σειρά, καθώς και ότι υπάρχουν πολλές πλευρές στην ιστορία της τις οποίες σκοπεύει να πει μέσα από κάποια projects που δουλεύει αυτό το διάστημα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Palmer (@emilyepalmer)

Arian Moayed – Todd Spodek

O δικηγόρος της Anna

Tod

Anna Chlumsky – Vivian Kent (Jessica Pressler)

H δημοσιογράφος που ερευνά την υπόθεση της Anna

Laverne Cox – Kacy Duke

H γυμνάστρια και φίλη της πρωταγωνίστριας

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kacy Duke (@kacyduke)

Alexis Floyd – Neffatari Davis

Η στενή φίλη της πρωταγωνίστριας. Η Davis ακολουθεί μια καριέρα στην κινηματογραφική παραγωγή, όπως αναφέρεται και στη σειρά, ενώ φαίνεται πως έχουν γίνει φίλες με την κινηματογραφική της εκδοχή.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neff (@filmcolors)

Katie Lowes – Rachel Williams

Η Lowes υποδύεται το χαρακτήρα που έχει φέρει τη μεγαλύτερη αναστάτωση μετά την προβολή της σειράς. Η Rachel πούλησε την εκδοχή της ιστορίας της στο Vanity Fair και έγραψε βιβλίο σχετικά με την υπόθεση με την Anna, του οποίου τα δικαιώματα πούλησε στην HBO. Mετά την κυκλοφορία του Inventing Anna δήλωσε στο Vanity Fair ότι δεν συμφωνεί το μήνυμα της σειράς. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS