CELEBRITIESTVJoker 2: Oι πρώτες εικόνες της Lady Gaga ως Harley Quinn από...

Joker 2: Oι πρώτες εικόνες της Lady Gaga ως Harley Quinn από τα γυρίσματα στη Νέα Υόρκη

Για όσους αναρωτιούνται πώς μπορεί να είναι η Lady Gaga ως Harley Quinn, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τις πρώτες εικόνες.

Η διάσημη τραγουδίστρια έκανε γυρίσματα σήμερα στη Νέα Υόρκη για το ρόλο της ως Harley Quinn στην επερχόμενη συνέχεια της ταινίας « Joker: Folie à Deux».

Τα γυρίσματα έγιναν στα σκαλιά του Ανώτατου Δικαστηρίου της Κομητείας της Νέας Υόρκης, στο κέντρο του Μανχάταν – εκεί που αναμενόταν να οδηγηθεί ο Ντόναλντ Τραμπ σε περίπτωση που τον συνελάμβαναν οι αρχές για τον χρηματισμό της πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

H Lady Gaga ως Harley Quinn στα γυρίσματα του Joker

Όπως μπορεί να δει κανείς, η 36χρονη Lady Gaga φορούσε ένα κατακόκκινο σακάκι και από κάτω ένα μπλουζάκι με τα γνωστά ασπρόμαυρα «διαμάντια» που αποτελούν σήμα κατατεθέν της στολής της Quinn. Το λουκ της ολοκλήρωσε με μια μαύρη μίνι δερμάτινη φούστα και καλσόν επίσης με το ίδιο print. Την τραγουδίστρια πλαισίωναν αστυνομικοί εν μέσω πλήθους κόσμου, με πολλούς από αυτούς να κρατούν πινακίδες διαμαρτυρίας οι οποίες έγραφαν «Free Joker».

Σύμφωνα με το κόμικ στο οποίο βασίζεται η ταινία «Joker», η Quinn υποτίθεται πως ήταν ψυχίατρος στο Άσυλο Άρκαμ της Γκόθαμ Σίτι και είχε το όνομα Dr. Harleen Quinzel. Στα κόμικς, αναπτύσσει σχέση με έναν από τους ασθενείς της, τον Joker και τελικά γίνεται συνεργό και ερωμένη του.
Μάλιστα, ένα τρυφερό στιγμιότυπο μεταξύ της Lady Gaga και του Joaquin Phoenix από τα γυρίσματα της ταινίας μοιράστηκε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο σκηνοθέτης της ταινίας Todd Phillips.

iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS