CELEBRITIESTVLove Island: Χαμός στο twitter για τα κιλά της Ηλιάνας και η...

Love Island: Χαμός στο twitter για τα κιλά της Ηλιάνας και η απάντηση της Χριστοπούλου

Πρεμιέρα έκανε έκανε χθες Πέμπτη (29/9) στο ΣΙΓΜΑ το νέο ριάλιτι αγάπης, Love Island με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. 

Κάτι που φάνηκε να απασχόλησε αρκετά τους τηλεθεατές και τους χρήστες του twitter που πήρε “φωτιά”, ήταν η εμφάνιση και συγκεκριμένα τα κιλά της παρουσιάστριας και μοντέλου.

Τα σχόλια αυτά προκάλεσαν αντιδράσεις και το θέμα σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή το «Πρωινό Μας» με την Φαίη Σκορδά. Μάλιστα η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία ως  γνωστον είναι και μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια σε αυτό.

«Γράφτηκαν πολλά, περίεργα και δυσνόητα. Το συζήτησα λίγο χθες με την Ηλιάνα, έτρωγε ένα burger εκείνη τη στιγμή και γελούσε. Δεν γελάω εγώ όμως. Αυτό το body shaming που λέμε, ένα κορίτσι που μπορεί να έχει λιγότερα κιλά απ’ όσο έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε δημιούργησε αυτά τα σχόλια.

Μιλάμε για ένα κορίτσι που είναι μοντέλο, ήταν έτσι πάντα. Έτσι ζούσε στην Νέα Υόρκη, έτσι περπατούσε στις πασαρέλες, έτσι ξεκίνησε το GNTM. Μετά πήρε κάποια κιλά για κάποιους δικούς της λόγους. Δεν ήταν καλά ψυχολογικά. Τότε έλεγαν ότι είναι έγκυος. Είναι ωραίο να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και να πούμε εγώ ποιος είμαι που κρίνω την εμφάνιση και τα κιλά ενός ανθρώπου; Αρνούμαι την κακή συμπεριφορά και το body shaming/bullying στον κόσμο, όποιος είναι και αυτός.

Τώρα είναι υγιέστατη, είναι στα κιλά της και είναι μια χαρά» είπε από την πλευρά της η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε τα σχόλια που προκάλεσαν αντιδράσεις: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS