ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΛούης Πατσαλίδης: Το season φινάλε με Αργυρό και η ανανέωση συμβολαίου και...

Λούης Πατσαλίδης: Το season φινάλε με Αργυρό και η ανανέωση συμβολαίου και για του χρόνου

Ο Λούης Πατσαλίδης κλείνει πανηγυρικά ένα ακόμη κύκλο επιτυχημένων εκπομπών στον Alpha, με μία Live εκπομπή και με την ανανέωση του συμβολαίου του και για την επόμενη σεζόν.

Την Παρασκευή στις 21.00, ο Λούης και η ομάδα του, μας υποδέχονται ζωντανά σε ένα Grande Season Finale από το Αμφιθέατρο Ιδαλίου και σε απευθείας μετάδοση από τον Alpha. Ο δημοφιλής standup comedian μετατρέπει την τελευταία εκπομπή της φετινής σεζόν σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό «party», παρέα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η δημιουργική ομάδα της εκπομπής ετοιμάζει ένα ξεχωριστό φινάλε άνευ προηγουμένου καθώς και μεγάλες τεχνολογικές εκπλήξεις με drone shows, μουσικά acts και wireless βραχιολάκια για όλο το κοινό το οποίο θα συμμετέχει με ειδικά εφέ. Όλα βρίσκονται στο τραπέζι: εφέ, γέλια, ένα κατάμεστο θέατρο, μουσική, stand up comedy και ένας… αποχαιρετισμός που αναμένεται να εντυπωσιάσει θεατές, τηλεθεατές και όχι μόνο.

Μείνετε συντονισμένοι για ένα ξεκαρδιστικό show-υπερθέαμα με τρολαρίσματα, ατελείωτο γέλιο και εκπλήξεις, αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του Alpha Κύπρου.

Του μεγάλου φινάλε θα ακολουθήσει η ανανέωση της συνεργασίας του Πατσαλίδη με το κανάλι των Λατσιών καθώς η prime time της Παρασκευής, τουλάχιστον τις τελευταίες σεζόν, ανήκει δικαιωματικά στον Alpha που κατάφερε να κτίσει μία ζώνη που κανείς δεν κατάφερε μέχρις στιγμής να τη διαπεράσει.

Περιοδικό Tv Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS