CELEBRITIESTVΜεγάλος προβληματισμός στο ΡΙΚ και σκέψεις για αλλαγές

Μεγάλος προβληματισμός στο ΡΙΚ και σκέψεις για αλλαγές

Μεγάλος προβληματισμός στο ΡΙΚ σχετικά με το «νέο» του πρόγραμμα και τις πρώτες αποδόσεις των εκπομπών του στους πίνακες τηλεθέασης. Ενώ, οι διοικούντες, ήλπιζαν ότι η απόφασή τους να ξεκινήσουν τις μηχανές τους προτού ο ανταγωνισμός εφοδιάσει τα ντεπόζιτα του με βενζίνη και βάλει μπρος τους κινητήρες του θα ήταν η σωτήρια λέμβος που θα τους έσωζε από τη βάση της Nielsen, εντούτοις, οι λανθασμένες -για ακόμα μία χρονιά- κινήσεις τους, τους οδήγησαν στο Πρώτων Βοηθειών με παρατεταμένα συμπτώματα ημικρανίας.

Η μετακίνηση της μαγειρικής του εκπομπής από τις 15.30 στις 18.30, η έναρξη της ψυχαγωγικής του εκπομπής «Όλα στον αέρα» στις 15.30, η είσοδος της ελληνικής σειράς της ΕΡΤ «Σε ξένα χέρια» στις 17.00 και η προσθήκη του νέου τηλεπαιχνιδιού «Ποιος ρωτά» στις 19.00, φάνηκαν λαθεμένες κινήσεις για τις οποίες υπάρχει η σκέψη ώστε η τράπουλα να ανακατευτεί και κάποιες εκπομπές να επανέλθουν ως ήταν την προηγούμενη σεζόν.

Έντονες σκέψεις, κυρίως, γίνονται για την απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού, «Όλα στον αέρα», καθώς η νέα προσθήκη στην ομάδα, αυτή της Ντόρας Μακρυγιάννη, φαίνεται να μην κουμπώνει στο κοστούμι του Ταραμουντά και του Αναστασίου. Η απειρία της ηθοποιού στην παρουσίαση σε συνδυασμό με την αδυναμία του Ιδρύματος, και δη της παραγωγής, να στηρίξει την ομάδα οδηγεί την εκπομπή σε ένα αδιάφορο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Η πρόταση είναι το «Γευστικό ταξίδι» να μεταδίδεται στις 15.30, το «Όλα στον αέρα» να γίνει δίωρο και να προβάλλεται από τις 16.00 μέχρι 18.00, η σειρά της ΕΡΤ από τις 18.30 μέχρι τις 19.00 με το τηλεπαιχνίδι να είναι το μόνο που θα παραμείνεις, προς το παρόν, στη θέση του.

Πηγή: Περιοδικό Tv Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS