CELEBRITIESTVΜουτσινάς: Έτσι σχολίασε τον καβγά Light - Snik: «Ας αναλάβει η δικαιοσύνη»...

Μουτσινάς: Έτσι σχολίασε τον καβγά Light – Snik: «Ας αναλάβει η δικαιοσύνη» (βίντεο)

Τον άγριο καβγά που ξέσπασε μεταξύ Light – Snik το βράδυ της Τετάρτης (22/6) στα Mad VMA 2022 σχολίασε μέσα από την εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι και ο Νίκος Μουτσινάς. 

Ο παρουσιαστής με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο έθιξε αυτό το σοβαρό περιστατικό που
αποτελεί «μαύρη» μέρα για την διοργάνωση της μουσικής βραδιάς που διεξάγεται εδώ και 19 χρόνια.

Διαβάστε εδώ: MAD VMA 2022: Διέλυσαν την εκδήλωση Snik και Light – Άγριο ξύλο με μπουνιές και εικόνες ντροπής

Οι δυο τράπερ προκάλεσαν τεράστια αναστάτωση τόσο στο κοινό που παρακολούθησε τα όσα εκτυλίχθηκαν από κοντά, όσο και τους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού τα βίντεο που κυκλοφόρησαν σοκάρουν.

Ο παρουσιαστής λοιπόν αφού έδειξε ένα μικρό απόσπασμα από τον απίστευτο καβγά, στη συνέχεια εξέφρασε την δική του δυσαρέσκειά του για όσα τραγικά και απαράδεκτα συνέβησαν.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Δεν ξέρω τι να πω. Δεν μπορώ να σχολιάσω ότι σχολίασε εχθές με την παρέα μου. Ας μείνουμε στο γεγονός ότι αποκλείεται να είναι η πραγματικότητά μας αυτή. Αγαπημένε τράπερ σε παρακολουθούνε μικρές ηλικίες δεν μπορείς να το κάνει αυτό.»

Διαβάστε επίσης: Light: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον άγριο καβγά στα MAD και το προειδοποιητικό μήνυμα

Στη συνέχεια πρόσθεσε «Δεν είναι μονό τα βίντεο κλιπ και τα λεφτά.  Ας αναλάβει και η δικαιοσύνη δεν είναι κακό. Απλά κάπως λίγο ταράζεσαι. Μην πηγαίνουμε προς τα πίσω, γιατί εγώ αυτή την αγωνία έχω. Είναι λίγο πρωτόγονο να πιαστείς με κάποιον στα χέρια. Ας βάλουν έναν δικηγόρο για να τα βρούνε. Λίγο να έρθει ο πολιτισμός πάλι πίσω».

Διαβάστε επίσης: Mad VMA 2022: Η στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου φυγαδεύεται και το κύμα στήριξης στα social media

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS