CELEBRITIESTVΝέα από το μέτωπο... του Survivor All Star

Νέα από το μέτωπο… του Survivor All Star

H πρεμιέρα του πολυσυζητημένο ριάλιτι επιβίωσης πλησιάζει και οι παίκτες ετοιμάζονται να βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο. Ως γνωστόν, οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν (εκτός από τον δημοφιλέστερο, τον Γιώργο Αγγελόπουλο), θα βρεθούν ξανά μαζί σε μία ανανεωμένη, εκρηκτική χημεία χαρακτήρων και αγωνισμάτων. Πόσο προετοιμασμένοι είναι για αυτή την επιστροφή; Πώς θα αλληλοεπιδράσουν; Τι αλλάζει φέτος;

Ένα μόνο είναι σίγουρο: διατηρώντας όλα τα αυθεντικά στοιχεία του μεγαλύτερου ριάλιτι στον κόσμο, το SURVIVOR ALL STAR θα συστήσει μια πρωτόγνωρη, δυναμική, καθημερινή εμπειρία. Το All Star Survivor, λοιπόν, κάνει πρεμιέρα δυο μέρες μετά τα Θεοφάνεια και συγκεκριμένα στις 8 Ιανουαρίου, με τη λίστα των συμμετεχόντων να έχει συμπληρωθεί και πέρα από ορισμένους που θα μπουν αργότερα στο παιχνίδι – όπως για παράδειγμα ο Τριαντάφυλλος,σύμφωνα με πληροφορίες – δεν αναμένεται να αλλάξει. Εκτός κι αν την ώρα των υπογραφών –τα συμβόλαια ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες- προκύψει κάποιο απρόοπτο. Μέχρι στιγμής, λοιπόν, οι συμμετέχοντες στο All Star Survivor είναι οι ακόλουθοι.

ΑΝΔΡΕΣ
Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης
Κωνσταντίνος Βασάλος
Στέλιος Χανταμπάκης
Κώστας Αναγνωστόπουλος
Τάκης Καραγκούνιας
Στάθης Σχίζας
Τριαντάφυλλος
Ηλίας Μπόγδανος
Γιώργος Ασημακόπουλος
Σπύρος Μαρτίκας
Περικλής Κονδυλάτος
Ηλίας Γκότσης
Γιώργος Κόρομι
Κώστας Παπαδόπουλος
Σάκης Κατσούλης
Κρις Σταμούλης
Νίκος Μπάρτζης

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Βρισηίδα Ανδριώτου
Αφροδίτη Σκαφίδα
Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα
Έλενα Χαμπέρη
Χριστίνα Κεφαλά
Νικόλ Μαυρίδη
Εύη Σαλταφερίδου
Κατερίνα Δαλάκα
Σταυρούλα Χρησαειδή
Ασημίνα Χατζηανδρέου
Μελίνα Μεταξά
Στέλλα Ανδρεάδου
Ελευθερία Ελευθερίου
Ροδάνθη Καπαρoύ

Όπως μαθαίνουμε, στο παιχνίδι αυτό δεν θα υπάρχουν διάσημοι και μαχητές, όπως στις προηγούμενες εκδοχές του, ούτε κόκκινες και μπλε ομάδες. Οι ομάδες θα χωριστούν και θα βαφτιστούν με άλλους τρόπους.

Περιοδικό Tv Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS