CELEBRITIESTVΟ Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στη «Super Κατερίνα» - Τα πρώτα του λόγια

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στη «Super Κατερίνα» – Τα πρώτα του λόγια

Όλα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην έναρξη της εκπομπής.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε σήμερα Δευτέρα 13 Μαρτίου, μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και όλοι τον υποδέχτηκαν με ένα γλυκό χαμόγελο.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε για την αγάπη που δέχτηκε από τον κόσμο όλο αυτόν τον καιρό και ευχαρίστησε τους πάντες για τη στήριξή τους, αλλά και την σύντροφό του.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, όσο κι αν πολλές φορές ερίζουμε, αντιδικούμε, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί ήταν η τελευταία κίνηση για να δώσω αυτή τη μάχη που έδωσα. Μια μάχη που στον κύριο Πλουμίδη, τον γιατρό-καθηγητή του Υγεία οφείλω πολλά για τη ζωή μου την ίδια», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στη συνέχεια για τη σύντροφό του: «Θέλω να ευχαριστήσω την Έλενα που ήταν από το πρωί μέχρι το βράδυ δίπλα μου. Είναι σπουδαίο πράγμα, έχουμε δύο μέρες που είμαστε στο σπίτι, το ίδιο συμβαίνει…

Της βγήκε η ψυχή της Ελένης γιατί απάντησε στο 95% ενός τσουναμιού μηνυμάτων απέναντι στον κόσμο, με συνέπεια, με αγάπη και με ενημέρωση. Εγώ ήμουν στον… άλλο κόσμο και μου έλεγε “πήρε ο τάδε, πήρε εκείνος…”. Τέτοια αγάπη μόνο άνθρωποι που τη δέχονται αξίζουν να δίνουν μια μάχη παραπάνω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS