CELEBRITIESTVΟ Δημήτρης Σκαρμούτσος στο Σίγμα

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο Σίγμα

Η ζωή μας όλη μια γειτονιά. Εκεί που μεγαλώσαμε, ο τόπος που κατοικούμε, τα μέρη που επισκεπτόμαστε και οι γειτονιές στις οποίες επιστρέφουμε σε κάθε ευκαιρία. Με αυτές τις «Γειτονίες Στο Πιάτο» θα έρχεται από αύριο και κάθε Κυριακή στις 15.30 στο Σίγμα ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Μικρές και μεγάλες γειτονιές της πόλης, μαγαζιά που έχουν μια ιστορία να πουν και πολλές γεύσεις να μας γνωρίσουν. Ταβέρνες, μεζεδοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, μπακάλικα, αρτοποιεία και εστιατόρια γίνονται γαστρονομικές στάσεις μέσα από τις οποίες ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα μας αφηγείται την ιστορία της κάθε γειτονιάς.

Σε κάθε επεισόδιο την περιήγηση θα ακολουθεί η δημιουργία. Γεμάτος έμπνευση από την κάθε γειτονιά και τα προϊόντα της, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα μαγειρεύει δύο λαχταριστές και πρωτότυπες συνταγές φέρνοντας και επί της ουσίας τις «Γειτονιές Στο Πιάτο». Νέα Ιωνία, Πατήσια, Γαλάτσι, Κορυδαλλός, Χαϊδάρι, Νέος Κόσμος, Χαλάνδρι είναι μόνο μερικές από τις γειτονιές που θα επισκεφτεί ο Δημήτρης με την εκπομπή για να μοιραστεί μαζί μας τα πιο νόστιμα μυστικά της Αθήνας.

Περιοδικό Tv Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS