ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΠρεμιέρα με επιτυχία για την εκπομπή «Χρυσές Συνταγές από σπίτι»

Πρεμιέρα με επιτυχία για την εκπομπή «Χρυσές Συνταγές από σπίτι»

Θριαμβευτικό μπάσιμο στη νέα σεζόν έκανε η εκπομπή «Χρυσές Συνταγές από σπίτι» στο OMEGA. Η χθεσινή πρεμιέρα της εκπομπής της Γαλάτειας Παμπορίδη, σημείωσε εξαιρετικά καλό ποσοστό τηλεθέασης για πρεμιέρα εκπομπής μαγειρικής και δεδομένου ότι είχε απέναντι της ηχηρά ονόματα στις αντίστοιχες ζώνες των άλλων καναλιών, αφήνοντας έτσι ιδιαίτερα ευχαριστημένους το κανάλι του Αρχαγγέλου, τον Φιλελεύθερο και όλους τους συντελεστές της παραγωγής.

Ως γνωστόν, η εξαιρετικά επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή «Χρυσές Συνταγές» προβάλλονται φέτος ανανεωμένες σε νέα τηλεοπτική στέγη, κάθε απόγευμα στις 16:30 από το OMEGA, με την Γαλάτεια Παμπορίδη να υποδέχεται τους τηλεθεατές μέσα στη φωτεινή κουζίνα του φιλόξενου σπιτιού της, εξού και η μετονομασία της εκπομπής σε «Χρυσές Συνταγές από σπίτι».

Μέσα από το «βασίλειο» της, χθες, ημέρα πρεμιέρας της εκπομπής, η Γαλάτεια μαγείρεψε γύρο κοτόπουλο, πατάτες ριγανάτες, κρεμμυδοσαλάτα καθώς και μια υπέροχη σαρλότα.

Η Γαλάτεια Παμπορίδη, με κύριο σύμμαχο της, τις ολόφρεσκες πρώτες ύλες και τις πολύ καλά δοκιμασμένες συνταγές της, θα μαγειρεύει καθημερινά για τους τηλεθεατές του Omega, ευφάνταστα και γευστικά πιάτα, με τη μοναδική της δημιουργικότητα και σημαντική, πλέον, εμπειρία. Από Δευτέρα έως Παρασκευή, λοιπόν, σας περιμένει στις 16.30, στο καθημερινό σας ραντεβού στο «βασίλειο» της.

Ακόμη, οι συνταγές που θα προβάλλονται στην εκπομπή, θα δημοσιεύονται κάθε μήνα στην ειδική έκδοση του περιοδικού Χρυσές Συνταγές που κυκλοφορεί κάθε Σάββατο μαζί με τον Φιλελεύθερο.

Galateia7

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS