CELEBRITIESTVΣοκαρισμένη η Μενεγάκη για την Κιβωτό του Κόσμου: «Κάθε μέρα βγαίνει κάτι...

Σοκαρισμένη η Μενεγάκη για την Κιβωτό του Κόσμου: «Κάθε μέρα βγαίνει κάτι που μας γρατζουνάει την καρδιά»

Εμφανώς σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη για τις εξελίξεις με τις σοκαριστικές καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου και τον πατέρα Αντώνιο. Η παρουσιάστρια του Mega ξεκίνησε διαφορετικά την εκπομπή της, αναλύοντας και σχολιάζοντας τα όσα ακούστηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

«Σήμερα δε μπορούμε να μην ξεκινήσουμε με ένα θέμα, που φαντάζομαι ότι σε κάθε σπίτι έγινε συζήτηση. Με αυτές τις τρομερές εξελίξεις που πήρε από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή το βράδυ. Ακόμα τα πράγματα είναι υπό την μορφή ειδήσεων, καταγγελιών και προς διερεύνηση» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Και λίγο αργότερα, πρόσθεσε: «Εγώ, όπως και πάρα πολύ άλλοι, είμαι σίγουρη ότι μέσα στα χρόνια που είμαστε στην τηλεόραση, έχουμε ζητήσει να βοηθήσουμε, ξέραμε το έργο και πώς είχε ξεκινήσει στα πολύ νεανικά του χρόνια ο πατέρας Αντώνιος. Μέχρι σήμερα δεν είχαμε στο μυαλό μας κάτι, μία μουντζούρα. Αυτά που ακούμε το τελευταίο 3ήμερο είναι πράγματα που πραγματικά –και πάλι θα το πω- που μας γρατζουνάει την καρδιά. Κάθε μέρα βγαίνει κάτι καινούργιο να μας γρατζουνάει την καρδιά. Και μας γρατζουνάει την καρδιά ο,τιδήποτε έχει να κάνει με παιδιά.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα παιδιά δεν μπορούν μόνα τους, δεν έχουν τη δύναμη να αμυνθούν ούτε με λόγια, ούτε με πράξεις. Εμείς οι ενήλικες είμαστε αυτοί που πρέπει να τα προστατεύουμε και να τα ακούμε. Πρώτα από όλα εμείς οι γονείς τα παιδιά μας, όλα τα παιδιά».

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS