CELEBRITIESTVSurvivor: Aδιανόητο σκηνικό με τον Τάκη που εξερράγη (βίντεο)

Survivor: Aδιανόητο σκηνικό με τον Τάκη που εξερράγη (βίντεο)

Χαμός στο συμβούλιο, εκτός εαυτού ο Τάκης.

Εκτός εαυτού βγήκε ο Τάκης Καραγκούνιας στο συμβούλιο του νησιού με την ένταση στην ομάδα των Διασήμων να χτυπάει κόκκινο.

Σύγκρουση υπήρξε ανάμεσα σε Σπύρο Μαρτίκα και Τάκη Καραγκούνια με τον Τάκη να αναφέρει  πως αν δεν αναθεωρήσει για όσα του είπε νωρίτερα, θα απευθυνθεί σε δικηγόρο. Από την άλλη ο Σπύρος του απάντησε ακόμα σε πιο έντονο ύφος χωρίς να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα στη λογομαχία τους.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν άντεξε την ένταση και θέλησε να αποχωρήσει από το Συμβούλιο αφού ένιωσε αδιαθεσία. Ωστόσο,όταν επέστρεψε μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο αποκάλυψαν μια φράση που άκουσαν πως είπε ο Τάκης για την Ευρυδίκη, κάτι που έβγαλε εκτός ελέγχου τον μισθοφόρο.

«Αυτό που είπες ήταν πολύ άσχημο. Δεν λες κάτι τέτοιο σε έναν άνθρωπο που έχει περάσει κάτι τέτοιο. Είπες ότι αυτά που είπε ο ακατανόμαστος, καλά έκανε και στα είπε»

«Θέλω να αποχωρήσω από το συμβούλιο. Θέλω να αποχωρήσω. Εδώ πέρα στήνουν πλεκτάνη, βάζουν λόγια στο στόμα μου, είναι πολύ καλοί ηθοποιοί όλοι. Είπα εγώ έτσι; Ρε είστε καλά τώρα; Τι είναι αυτά που λέτε; Στα μάτια σε κοιτάω όταν στο λέω… Είπα εγώ έτσι; Ρε είστε καλά ρε, τι κοιτάτε να μου κάνετε; Ορκίσου, ορκίσου ότι είπα αυτό το πράγμα» είπε φανερά ενολημένος ο παίκτης των Κόκκινων.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS