CELEBRITIESTVSurvivor: Απόψε ο μεγάλος ημιτελικός - Οι παίκτες αποχαιρετούν τον Άγιο Δομίνικο

Survivor: Απόψε ο μεγάλος ημιτελικός – Οι παίκτες αποχαιρετούν τον Άγιο Δομίνικο

Η αντίστροφη μέτρηση για τον φετινό ημιτελικό του Survivor έχει ξεκινήσει, με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν για τους τελευταίους «στίβους μάχης» του παιχνιδιού.

Η αγωνία τόσο των παικτών όσο και των τηλεθεατών θα χτυπήσει κόκκινο επί ελληνικού εδάφους, με τον Ημιτελικό και τον μεγάλο Τελικό να πραγματοποιούνται στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι, στις 5 και 6 Ιουλίου, αντίστοιχα.

Οι τέσσερις παίκτες αποχαιρετούν συγκινημένοι τον τόπο που τους φιλοξένησε για τόσο μεγάλο διάστημα: την παραλία και την καλύβα που γέλασαν, έκλαψαν πείσμωσαν, άλλαξαν…

Ο Γιώργος Λιανός το βράδυ της Τρίτης 5/7 θα υποδεχτεί τους τέσσερις φιναλίστ που έφτασαν στην Ελλάδα υπό άκρα μυστικότητα για τον επίλογο του reality επιβίωσης. Οι Survivors, μετά από πολλούς μήνες, θα έχουν κοντά τους αγαπημένους συγγενείς αλλά και όλους τους παίκτες με τους οποίους συμβίωσαν στον Άγιο Δομίνικο!

Διαβάστε επίσης: Survivor: «Λύγισαν» όλοι οι παίκτες με την εξομολόγηση του Άρη Σοϊλέδη (βίντεο)

Οι παίκτες που βρίσκονται στον Ημιτελικό

Το βράδυ της Κυριακής 3/7 η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor, αφού δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους του κοινού.

Μετά την αποχώρηση της Σταυρούλας, ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Μαίη Εμμανουηλίδου και ο Στάθης Σχίζας σχηματίζουν την τελική τετράδα του φετινού Survivor, η οποία φτάνει στον ημιτελικό της Τρίτης 5 Ιουλίου, εκεί όπου οι τέσσερις θα μείνουν τρεις.

Η βραδιά του ημιτελικού

Μετά από 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο oι εναπομείναντες παίκτες αναμένεται να φτάσουν στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου φορώντας τα ρούχα που τους έχουμε συνηθίσει και εκεί θα συναντήσουν τόσο τους παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει αλλά και τους συγγενείς τους. Όλοι μαζί θα θυμηθούν ξανά, τις πιο συγκινητικές στιγμές της διαδρομής τους, τις δυσκολίες, τις χαρές, τις επιτυχίες και τα μεγάλα έπαθλα!

Ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Μαίη Εμμανουηλίδου και ο Στάθης Σχίζας διεκδικούν τα τρία, πολυπόθητα, εισιτήρια για τον τελικό. Αναμνήσεις, συζητήσεις και παιχνίδια μπλέκονται γλυκά προσφέροντας γέλιo αλλά και συγκίνηση.

Ποιους θα στηρίξουν οι τηλεθεατές περνώντας τους στον τελικό;

Πηγή: Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS