CELEBRITIESTVSurvivor: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο (βίντεο)

Survivor: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο (βίντεο)

Αποκάλυψε ποιον θέλει νικητή. 

Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε από το στο χεθσινό επεισόδιο του Survivor All Star, η παίκτρια που δεν κατάφερε να συγκετρώσει τις περισσότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν οι: Ελευθερία Ελευθερίου, Ελένη Χαμπέρη, Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου και τελικά αυτός που δεν κατάφερε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης, είναι η Ελένη Χαμπέρη.

Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος στις δηλώσεις της μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και ποιον παίκτη θα ήθελε για νικητή.

«Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα. Δεν στεναχωριέμαι γιατί ξέρω ότι θα πάω έξω στη ζωή μου, που μου έχει λείψει πάρα πολύ και δεν θέλω να με πιάσουν κλάματα. Συγκινούμαι γιατί αυτή η εμπειρία τελείωσε και νιώθω πολύ τυχερή που ήμουν μέρος αυτού του προγράμματος. Πέρασα πάρα πολύ όμορφες στιγμές, η ζωή μας είναι εκεί έξω και θα βρεθούμε όλοι εκεί έξω» είπε.

Στη συνέχεια η Ελένη Χαμπέρη είπε πως θα ήθελε για νικητή του Survivor All Star τον Νίκο Μπάρτζη. Όπως είπε, θα ήθελε το τρόπαιο να το σηκώσει ο Νίκος γιατί το αξίζει, με τους δύο παίκτες να αγκαλιάζονται δείχνοντας την καλή σχέση που έχουν δημιουργήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS