CELEBRITIESTVSurvivor: H ενόχληση του Χρήστου Δάντη στα βαριά λόγια Μαρτίκα - Σταυρούλας...

Survivor: H ενόχληση του Χρήστου Δάντη στα βαριά λόγια Μαρτίκα – Σταυρούλας για τη σχέση του με Ασημίνα

Βαριές κουβέντες ειπώθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, από πλευράς του Σπύρου Μαρτίκα και της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Συγκεκριμένα καθώς οι δυο παίκτες βρίσκονταν στη καλύβα, είδαμε ότι η Σταυρούλα πήρε τον Σπύρο Μαρτίκα και του μίλησε για την συμπαίκτρια τους και τον σύντροφο της, Χρήστο Δάντη.

Τα όσα λέχθηκαν προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του τραγουδιστή ο οποίος παρακολουθεί το ριάλιτι και υποστηρίζει την Ασημίνα με την οποία και είναι σε σχέση.

«Πως γίνεται εγώ να φτάσω στο Γαλάτσι από την πίσω πόρτα; Επειδή δεν ψηφίζομαι και δεν έχω βγει στον τάκο, που έχω βγει μόνο μια φορά. Που βγήκα την δεύτερη εβδομάδα που ήμουν στο παιχνίδι που είναι και πιο δύσκολη για έναν παίκτη γιατί δεν σε ξέρει ο κόσμος. Μόνο ο κόσμος αν θέλει εμένα θα με στηρίξει. Συγνώμη αλλά εγώ δεν έχω πλούσιο άνδρα για να με πληρώνει και δεν θέλω να με πληρώνει κιόλας» είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή αναφερόμενη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Από την πλευρά του ο Σπύρος δήλωσε πως η Ασημίνα έχει «βιτρίνα» τον Χρήστο Δάντη, κάτι που ο ίδιος έσπευσε να σχολιάσει μέσα από αναρτήσεις του σε insta story.

Survivor: Στο στόχαστρο Σπύρου & Σταυρούλας η Ασημίνα | ΣΚΑΪ

«Αγαπητέ δεν ξέρεις μεγάλος άνδρας ότι η λέξη “βιτρίνα” δίπλα σε ένα επίθετο είναι λόγος αντιδικίας; Κρίμα, νόμιζα πως είσαι ευφυής» έγραψε αρχικά για τον Σπύρο Μαρτίκα ο τραγουδιστής ο οποίος φυσικά απάντησε και στα λόγια της Σταυρούλας λέγοντας ότι «Τα βρώμικα μυαλά, βρώμικα σκέφτονται».

Image 10

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS