ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVSurvivor: «Κατέρρευσαν» οι πάντες στην πιο συγκινητική αποχώρηση

Survivor: «Κατέρρευσαν» οι πάντες στην πιο συγκινητική αποχώρηση

Ένας αρκετά αγαπητός παίκτης αποχώρησε από το Survivor στο επεισόδιο της Τρίτης, με αποτέλεσμα να «κατέρρευσoυν» οι πάντες.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν τέσσερις. Στο Συμβούλιο της Κυριακής, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία δημιουργούσε αρκετές εντάσεις στους Κόκκινους.

Δεύτερος υποψήφιος ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας τόσο για αγωνιστικούς λόγους όσο και για το γεγονός πως αρκετοί συμπαίκτες του δεν συμφωνούν με τη συμπεριφορά του.

Ο Απόστολος Ρουβάς, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την Κόκκινη ομάδα, έδωσε ως τρίτη υποψήφια την Μυριέλλα Κουρεντή ενώ ο Σάββας Κάλφας για την Μπλε ομάδα έβγαλε στον τάκο τον Γιάννη Τσολάκη.

Τελικά αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους ήταν ο Γιάννης Τσολάκης, κάτι που όπως είχε δηλώσει η Σοφιάνα Αβραμάκη νωρίτερα, πως θα ήταν το χειρότερο σενάριο αφού έχουν έρθει αρκετά κόντα και θα ήταν δύσκολη η επιβίωση χωρίς τον ίδιο.

«Δέχομαι επίθεση από πολλά συναισθήματα. Κανένας δε θα ξεχάσει κανένα. Θα τα θυμάμαι χρόνια. Νιώθω πλούσιος, σκασμένος από συναισθήματα. Θα κρατήσω από Survivor την εναλλαγή συναισθημάτων και την πείνα… Θα θυμάμαι το πόσο παλεύαμε για να κερδίσουμε πέντε φρυγανιές και μπισκότα.» δήλωσε ο Γιάννης.

Οι περισσότεροι παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS