ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVSurvivor: Οι υποψήφιοι για αποχώρηση και οι φωτιές που «άναψε» ο Κρις...

Survivor: Οι υποψήφιοι για αποχώρηση και οι φωτιές που «άναψε» ο Κρις Σταμούλης

Ακόμη ένα επεισόδιο Survivor παρακολούθησαν οι τηλεθεατές χθες το βράδυ και σε αυτό μάθαμε μέσα από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, τους δύο νέους υποψήφιους για αποχώρηση.

Η ομάδα που κλήθηκε λόγω της ήττας της νωρίτερα στο αγώνισμα, να βγάλει στον τάκο δύο παίκτες ήταν η “μπλε” αφού τη νίκη για ασυλία πήραν οι “κόκκινοι”.

Έτσι όταν ο παρουσιαστής καταμέτρησε τις ψήφους ανακοίνωσε πως ο τρίτος και ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα είναι η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Survivor: Η Καρολίνα μίλησε για «αγάπη που δεν έχει όριο» και το twitter την “δίκασε”

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τις προηγούμενες ψηφοφορίες είναι ο Τάκης Καραγκούνιας από τους “Μαχητές” και ο Σπύρος Μαρτίκας από του “Διάσημους”.

Ο Κρις επαναφέρει το θέμα των κρυφών συναντήσεων

Την ίδια ώρα, χαμός έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο, μιας και ένα θέμα που έχει μονοπωλήσει τόσο το ενδιαφέρον των παικτών όσο και των τηλεθεατών είναι τα όσα έχουν συμβεί με την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο, αλλά και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη. Υπενθυμίζουμε ότι οι 4 παίκτες έκαναν κρυφές συναντήσεις, με τις ομάδες τους να κινδυνεύουν με κάποια ποινή.

Ο Κρις Σταμούλης λίγο μετά την ψηφοφορία, εξέφρασε έντονα τον προβληματισμό του απέναντι στην Μαριαλένα και την Καρολίνα, που έφευγαν μαζί και βρίσκονταν κρυφά με τον Σάκη Κατσούλη και τον Μάριο Πρίαμο αντίστοιχα, κατηγορώντας τους για στρατηγική.

Οι κοπέλες διερωτήθηκαν γιατί δεν τους είχε αναφέρει κάτι στην καλύβα και έχει φέρει αυτό το θέμα στο συμβούλιο. Στη συνέχεια, οι κοπέλες είδαν μια συνολική επίθεση των μαχητών απέναντί τους.

Τον λόγο πήρε και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS