CELEBRITIESTVΤέλος από τον ΑΝΤ1 ο Μάρκος Σεφερλής: Η πρώτη ανάρτηση για την...

Τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Μάρκος Σεφερλής: Η πρώτη ανάρτηση για την μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ

Ο Νίκος Μουτσινάς φεύγει από τον ΣΚΑΪ, κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος χθες μέσα από την εκπομπή του. Αμέσως μετά την κίνηση αυτή του παρουσιαστή και ηθοποιού, το κανάλι ανακοίνωσε την μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή ο οποίος μετά από χρόνια αφήνει τον ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Μουτσινάς: «Δεν με διώχνουν, είναι δική μου απόφαση να μην κάνω εκπομπή του χρόνου»

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ αναφέρει:

“Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο Μάρκος Σεφερλής, ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του, σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και παραγωγός, με θριαμβευτική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, έρχεται στον ΣΚΑΪ για να μας χαρίσει απλόχερα το ταλέντο του.

Ετοιμαστείτε για μια συνεργασία γεμάτη χαρά, θετική ενέργεια και πολλές εκπλήξεις”.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του καναλιού ο Μάρκος Σεφερλής έκανε την πρώτη ανάρτηση στο προφίλ του στο instagram και σε αυτήν ανέβασε φωτογραφία από την στιγμή που υπογράφει το συμβόλαιό του.

Με τι εκπομπή θα τον δούμε;

Πάντως, όσον αφορά την εκπομπή που θα αναλάβει σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Breakfast @ Star», θα παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι με το όνομα «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και είναι πολύ πιθανό να πάρει και δεύτερη εκπομπή. Αξίζει να σημειωθεί πως την συγκεκριμένη εκπομπή την είχε παρουσιάσει παλιότερα και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS