ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVThe Voice: Η 16χρονη Μαρία Σακελλάρη είναι η μεγάλη νικήτρια! (βίντεο)

The Voice: Η 16χρονη Μαρία Σακελλάρη είναι η μεγάλη νικήτρια! (βίντεο)

Ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (11/03) ο συναρπαστικός τελικός του The Voice of Greece με τη Φαίη Σκορδά και επτά φωνές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή.

Οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν προέρχονταν από όλες τις ομάδες των coaches, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά να διεκδικούν την πρωτιά.

Ο τελικός του The Voice χωρίστηκε σε τρεις φάσεις. Από την πρώτη ψηφοφορία έμειναν οι τέσσερις καλύτεροι και στη συνέχεια οι δυο, από τους οποίους κρίθηκε και ο μεγάλος νικητής.

Αρχικά την πρόκριση πήραν ο Μωυσής Παπαμωυσέως και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Στην τρίτη και τελευταία φάση οι τέσσερις υποψήφιοι έγιναν δύο. Έτσι στην τελική δυάδα έφτασαν η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Η Φαίη Σκορδά έλαβε τα αποτελέσματα και ανακοίνωσε πως μεγάλη νικήτρια του φετινού The Voice είναι η Μαρία Σακελλάρη.

Η 16χρονη ξέσπασε σε πανηγυρισμούς, όπως και ο coach της, Πάνος Μουζουράκης. Θυμίζουμε πως ο νικητής του The Voice υπογράφει ένα χρυσό συμβόλαιο με την Minos EMI, a Universal Music Company.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS