ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΤο Προξενιό της Ιουλίας: Αυτή είναι η νέα σειρά του ALPHA

Το Προξενιό της Ιουλίας: Αυτή είναι η νέα σειρά του ALPHA

O ALPHA Ελλάδος συνεχίζει να επενδύει στη μυθοπλασία. Το «Προξενιό της Ιουλίας» είναι η νέα ιστορία που έρχεται στο κανάλι, στη θέση της σειράς «Αυτή η Νύχτα Μένει».

Η νέα σειρά βασίζεται στο βιβλίο του συγγραφέα Γιώργου Πολίτη, με τον ομώνυμο τίτλο. Είναι μια ιστορία εποχής, αληθινή, σκληρή, που αναμένεται να βάλει τους τηλεθεατές σε σκέψεις. Η υπόθεση αφορά στο προξενιό της Ιουλίας Βένιου με τον μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιό που έμελλε να γίνει το σπουδαίο νέο ολάκερου του κάμπου της Λάρισας.

Έπειτα από μερικά χρόνια, ο επίλογος του γάμου της σφραγίζεται με τη δολοφονία του συζύγου και της τρίχρονης κόρης της. Η ίδια, έχοντας καταδικαστεί σε θάνατο, παραμένει αμίλητη, αποδεχόμενη τη μοίρα και, συνεκδοχικά, την ενοχή της. Έξι ημέρες πριν από την εκτέλεσή της, η νεαρή δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Γκίκα προσπαθεί να της πάρει μια συνέντευξη μέσα στις Φυλακές Αβέρωφ, όπου και κρατείται. Η αφήγησή της γεννά και στους δύο υποψίες πως υπάρχει μια «πλάγια ιστορία», μια δεύτερη εξήγηση των γεγονότων που η αποδοχή και απόδειξή της μπορεί να την αθωώσει. Αλλά ο χρόνος που τους απομένει είναι λιγοστός.

Περιοδικό Tv Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS