CELEBRITIESTVΤζέιμς Καφετζής: Ξεκαθαρίζει για το Survivor All Star

Τζέιμς Καφετζής: Ξεκαθαρίζει για το Survivor All Star

“Μόνο ο Γιώργος Λιανός με είχε ρωτήσει αν “ψήνομαι” να πάω στο Survivor” αναφέρει ο Τζέιμς Καφετζής.

Το Survivor All Star διανύει ήδη την πρώτη εβδομάδα προβολής του και πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται εάν ο Τζέιμς Καφετζής θα είναι μεταξύ των παικτών που θα δούμε να ταξιδεύουν στον Άγιο Δομίνικο το επόμενο διάστημα.

Ο 26χρονος με καταγωγή από τη Ρόδο ήταν ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησαν με την παρουσία τους στον 4ο κύκλο του reality επιβίωσης το 2021, τόσο αγωνιστικά όσο και με τις ίντριγκες που ανέπτυξε με τους συμπαίκτες του.

Μιλώντας στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη, ο Τζέιμς Καφετζής σχολιάζει το Survivor All Star και ξεκαθαρίζει για το εάν θα τον δούμε ή όχι να μπαίνει ξανά στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου.

«Επειδή είναι η δεύτερη φορά όλων των παικτών που έχουν µπει, όλοι προσποιούνται τα καλά παιδιά, για να µην εκτεθούν. Όπως είπε και ο Τριαντάφυλλος στα συμβούλια, είναι λες και πρέπει να βάλεις κέρμα για να µμιλήσουν, σαν τα παιχνίδια» δηλώνει ο Τζέιμς Καφετζής.

«Ακόµη δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον παίκτη, είναι νωρίς. Ελπίζω να πάει καλά, γιατί είναι ένα project όπου δουλεύουν πάρα πολλά άτοµα και ελπίζω να ανεβάσουν στροφές γρήγορα προτού ξεκινήσει η µυθοπλασία στα άλλα κανάλια» προσθέτει στη συνέχεια.

«Εγώ δεν θα είμαι στο Survivor Αll Star. Μόνο ο Γιώργος Λιανός µε είχε ρωτήσει αν “ψήνοµαι” να πάω. ∆εν θέλω να ξαναπάω, γιατί η ιστορία γράφεται µία φορά και δεν επαναλαµβάνεται» ξεκαθαρίζει ο Τζέιμς Καφετζής.

Τέλος, σχολιάζει για Τριαντάφυλλο και Αλέξη Παππά: «Κατά την ταπεινή µου γνώµη, πιστεύω ότι η είσοδος του Τριαντάφυλλου και του Παππά θα ήταν µια πολύ δυνατή κίνηση-µατ για τους τηλεθεατές, καθώς είναι άτοµα και τα δύο που καλώς ή κακώς δίνουν άλλη αίγλη στο παιχνίδι, επειδή ξέρουν να χειρίζονται καταστάσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS