CELEBRITIESTVΒρισηίδα Ανδριώτου: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρησή της από το Survivor...

Βρισηίδα Ανδριώτου: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρησή της από το Survivor (βίντεο)

Aπό το Survivor All Star αποχώρησε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα η Βρισηίδα Ανδριώτου στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (10/01). 

Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο πως δεν αντέχει άλλο και με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό και στους συμπαίκτες της πως αποφάσισε να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Λίγες ώρες μετά την οικειοθελή της αποχώρηση η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα και εξήγησε για ποιον λόγο πήρε αυτή την απόφαση.

Όπως είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου, αν δε τη ρωτούσε ο Γιώργος Λιανός δε θα αποχωρούσε οικειοθελώς, αλλά θα περίμενε την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού. Παράλληλα η ίδια εξήγησε πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Survivor All Star για λόγους υγείας, καθώς μια εβδομάδα πριν μπει στο παιχνίδι νόσησε με κορονοϊό και το σώμα της δεν ήταν έτοιμο.

Διαβάστε επίσης: Survivor: Η Βρισηίδα ανακοίνωσε με λυγμούς ότι αποχωρεί: «Παθαίνω κρίσεις, δεν αντέχω»

«Συνέβη αυτό που όλοι νομίζω πως γνωρίζουν. Η αλήθεια είναι πως όλοι μου έλεγαν πως θα αντέξεις να το ξανακάνεις και είναι πολύ σύντομο το διάστημα που θα ξαναμπείς. Το σώμα μου δεν άντεξε, γιατί δεν πρόλαβε να αναρρώσει το σώμα μου από το προηγούμενο Survivor. Ούτε η ψυχική μου υγεία. Είμαι πολύ κουρασμένη από αυτό που πέρασα 5,5 μήνες. Η Στέλλα, η Σταυρούλα και ο Στάθης δεν είχαν μπει από την αρχή, όπως εγώ και δεν είχαν περάσει τα δύσκολα…

Το παιχνίδι μου άφησε διάφορα προβλήματα στο σώμα μου, στον αυχένα και στα γόνατα, και όλο το καλοκαίρι και μέχρι να μπω στο παιχνίδι ήμουν σε ένα φυσικοθεραπευτήριο, και έκανα και χειροπρακτική. Νόμιζα πως ήμουν οκ, αλλά το σώμα μου άφησε να με αφήνει…

Το να ξαναζήσω όλη αυτή την ταλαιπωρία, τη βροχή, την πείνα που φέτος είναι πολύ πιο δύσκολα, γιατί φέτος δεν έχουμε καθόλου προμήθειες. Ξυπνούσα με τα πόδια μουδιασμένα και έλεγα γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου; Έφυγα από το παιχνίδι και το πόδι μου με ενοχλεί περισσότερο από όταν ήμουν μέσα. Δεν μπορώ να πάω ούτε στην τουαλέτα. Καλύτερα που έφυγα και τα παράτησα γιατί πιεζόμουν πολύ, η ζωή μου είναι έξω.

Όταν είπα ότι αποχωρώ, ελευθερώθηκα. Κανείς δεν ήξερε ότι θα ανακοινώσω την αποχώρησή μου, ούτε ο Σπύρος. Μια βδομάδα πριν μπω στο παιχνίδι είχα Covid και μια βδομάδα ίωση. Έμπαινα στο run και το σώμα μου ήταν ίδιο με μια βδομάδα πριν φύγω. Ήταν σαν να πρόσθετα μια βδομάδα στους 5,5 μήνες που είχα κάτσει. Δεν περίμενα ποτέ να μου κάνει ερώτηση ο Λιανός αν θα αποχωρήσω. Αν δεν με ρωτούσε ο Λιανός, δεν θα είχα αποχωρήσει. Το αποφάσισα εκείνη τη στιγμή.

Ο Σπύρος ανησύχησε γιατί έβλεπε πως πιεζόμουν και δεν ήμουν καλά. Του είπα να μην αργήσει να γυρίσει γιατί σχεδιάσαμε μια ζωή μαζί. Δε θέλω να γυρίσει για μένα, θέλω να το ζήσει όσο μπορεί και όσο θέλει. Εύχομαι να περάσει καλά. Όποτε είναι να γυρίσει να γυρίσει, εγώ θα είμαι εδώ να τον περιμένω» εξομολογήθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

fthis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS