HomeCELEBRITIESΟ David Beckham χρίστηκε ιππότης από τον βασιλιά Κάρολο

Ο David Beckham χρίστηκε ιππότης από τον βασιλιά Κάρολο

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, Σερ Ντέιβιντ Μπέκαμ, τιμήθηκε επίσημα με τον τίτλο του ιππότη για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και στην βρετανική κοινωνία.

Ο 50χρονος, ο οποίος είχε συμπεριληφθεί στη Λίστα Τιμών των Γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου νωρίτερα φέτος, χρίστηκε ιππότης από τον ίδιο τον Βασιλιά κατά τη διάρκεια τελετής στο Μπέρκσαϊρ την Τρίτη.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος», δήλωσε ο Μπέκαμ. «Ο κόσμος γνωρίζει πόσο πατριώτης είμαι – αγαπώ τη χώρα μου. Πάντα έλεγα πόσο σημαντικός είναι ο θεσμός της μοναρχίας για την οικογένειά μου. Είμαι αρκετά τυχερός που έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και παντού οι άνθρωποι θέλουν να μου μιλήσουν για τη μοναρχία μας. Αυτό με κάνει περήφανο».

Ο Μπέκαμ συνοδευόταν από τη σύζυγό του Βικτόρια, καθώς και από τους γονείς του, Σάντρα και Τέντ, στο Κάστρο του Γουίνδσορ.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends