Το «My style rocks» θα ρίξει οριστικά αυλαία στον ΣΚΑΪ. Ποιο αναμένεται να είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καραβάτου στο κανάλι λοιπόν;
Να υπενθυμίσουμε ότι η νέα εκπομπή της Ευλαμπίας Ρέβη θα πάρει τη θέση του My Style Rocks στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ από αρχές Ιανουαρίου. Η θέση της αγαπημένης παρουσιάστριας κινδυνεύει, αλλά όχι γιατί δεν τη θέλει ο σταθμός! Υπάρχουν όμως δυσκολίες να βρεθεί εκπομπή για εκείνην και έτσι υπάρχει πιθανότητα να μείνει εκτός τηλεόρασης τουλάχιστον για το β’ μισό της σεζόν.
- Διαβάστε επίσης: Ήβη Αδάμου: Η κόρη της Ανατολή-Νεφέλη τραγουδά και συμμετέχει στο βίντεο κλιπ του μπαμπά της
Να πούμε ότι η Acun Medya προτείνει κάποια πρότζεκτ στην Κατερίνα Καραβάτου, αλλά με γυρίσματα στην Κωνσταντινούπολη, γεγονός που δυσκολεύει την ίδια στα μέσα της σεζόν. Πάντως η παρουσιάστρια έχει άψογες σχέσεις με το κανάλι και δεν έχει μιλήσει με κάποιον άλλον τηλεοπτικό σταθμό. Αν δεν ευδοκιμήσει κάτι για το δεύτερο μισό αυτής της σεζόν λοιπόν, σίγουρα θα βρεθεί κάτι για την επόμενη σεζόν, δηλαδή από το φθινόπωρο του 2025.

