Χαμός με τον serial killer στο «Τατουάζ» – Ζητούν διακοπή λόγω «Ορέστη»

Χαμός με τον serial killer στο «Τατουάζ» – Ζητούν διακοπή λόγω «Ορέστη»

Χαμός με τον serial killer στο «Τατουάζ» – Ζητούν διακοπή λόγω «Ορέστη»

Χαμός επικρατεί στην Κύπρο με τη δημοφιλή σειρά του Alpha «Τατουάζ», μετά τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τις δολοφονίες του πραγματικού serial killer «Ορέστη».

Δέκτης παραπόνων για τη δραματική σειρά «Tατουάζ» έγινε τις τελευταίες μέρες η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης στην Κύπρο, λόγω της υπόθεσης με τον κατά συρροή δολοφόνο. Οι τηλεθεατές φαίνεται πως μπέρδεψαν τη μυθοπλασία με την πραγματική ζωή και ζητούν την άμεση διακοπή της σειράς που μεταδίδεται από τον Alpha Κύπρου. Βασικό πρόσωπο στην πλοκή είναι ο serial killer «Ορφέας», που υποδύεται ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Σύμφωνα με το politis.com.cy στις καταγγελίες τους, οι Κύπριοι τηλεθεατές διαμαρτύρονται πως επηρεάζεται αρνητικά το κοινό από το σίριαλ, το οποίο συνδέουν με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Συγκεκριμένα, τα παράπονα που δέχεται η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης για τη σειρά δεν αφορούν μόνο τη σύνδεση των γεγονότων της υπόθεσης με τη σαπουνόπερα του Alpha. Οι τηλεθεατές θεωρούν πως η παρακολούθησή της και μόνο αυτομάτως φέρνει στο μυαλό τον δράστη, με αποτέλεσμα το κοινό να επηρεάζεται αρνητικά, γι’ αυτό και ζητούν τη διακοπή της. Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο δράστης να έχει… εμπνευστεί και από τη δραματική σειρά! Να σημειώσουμε πως η πλοκή της σειράς ακολούθησε τη ροή των γεγονότων της υπόθεσης «Ορέστης».

Από την πλευρά της, η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, μετά τις διαμαρτυρίες, έβαλε στο μικροσκόπιο τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου.

Πάντως σε απάντηση όσων αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ο δράστης να έχει… εμπνευστεί και από τη δραματική σειρά, την οποία υπογράφει η ελληνικής καταγωγής σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, αξίζει να αναφερθεί ότι ο τηλεοπτικός «Ορφέας» μπήκε στη σειρά ως κατά συρροή δολοφόνος στις αρχές του 2018 και αφού ο Νίκος Μεταξάς είχε – σύμφωνα με στοιχειά που κατέχει η Αστυνομία- ήδη ξεκινήσει τη δολοφονική του δράση από το 2016.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *