Χαμός στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου-«Πλακώθηκαν» άσχημα on air (video)

Χαμός στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου-«Πλακώθηκαν» άσχημα on air (video)

Χαμός στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου-«Πλακώθηκαν» άσχημα on air (video)

Εδώ και λίγα Σαββατοκύριακα είναι στον αέρα η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα λάθος» με τις Άννα Μαρία Βέλλη και Μαντώ Γαστεράτου.

Τα νούμερα είναι απογοητευτικά από την πρώτη κιόλας εκπομπή, ενώ εκρηκτικό είναι το κλίμα ανάμεσα στους συντελεστές. Την Κυριακή που πέρασε ο εκνευρισμός του παρουσιαστή με την μελαχρινή συμπαρουσιάστριά του ήταν έντονος όπως αποκαλύφθηκε σήμερα στην εκπομπή Happy Day. Αιτία ήταν η θέση που είχε στο σκηνικό η Άννα Μαρία Βέλλη σε σχέση με αυτά που είχε συμφωνήσει αρχικά με το κανάλι.

«Την Πέμπτη παραιτήθηκε η αρχισυντάκτρια, Νάνσυ Νικολαΐδου, την οποία αποκάλεσε στην πρεμιέρα «ζώον» στον αέρα, ο κ. Κωστόπουλος. Είναι τέσσερα τα μέτωπα που έχουν ανοίξει εκεί και δεν ξέρουν από πού να το μαζέψουν. Βγήκε το Σάββατο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και άδειασε το κανάλι ότι δεν υπήρξαν πρόβες. Έκαναν μόνοι τους πρόβα οι άνθρωποι γιατί έλειπε στη Θεσσαλονίκη για εξτραδάκι.

Στο break υπήρχε ένα θέμα, διότι ο ένας καβαλούσε τον άλλον την ώρα που μιλούσε. Νωρίτερα, η Άννα Μαρία Βέλη απειλούσε τον σκηνοθέτη της ότι αν τυχόν η καρέκλα της μετακινηθεί θα φύγει, γιατί της είχαν υποσχεθεί ότι θα είναι συμπαρουσιάστρια του Πέτρου και θα βρίσκεται δίπλα. Ξαφνικά, η καρέκλα της πήγε δίπλα στης Μαντώς Γαστεράτου», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Πηγή : Like.com.cy/ thepressroom.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *