Χάρης Χριστόπουλος-Ανίτα Μπραντ: Μας ανοίγουν για πρώτη φορά το σπίτι τους (βίντεο)

Χάρης Χριστόπουλος-Ανίτα Μπραντ: Μας ανοίγουν για πρώτη φορά το σπίτι τους (βίντεο)

Χάρης Χριστόπουλος-Ανίτα Μπραντ: Μας ανοίγουν για πρώτη φορά το σπίτι τους (βίντεο)

Πριν λίγες εβδομάδες ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύντροφός του, Ανίτα Μπραντ, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στη Λευκάδα, ύστερα από 15 χρόνια σχέσης.

Μετά τον παραμυθένιο γάμο τους, το όμορφο ζευγάρι ανοίγει για πρώτη φορά το σπίτι του στην Κάλλια Καρτσάκη για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Χάρης Χριστόπουλος μοιράστηκε την πιο ρομαντική φωτογραφία της συζύγου του

Το ζευγάρι πιο λαμπερό και χαρούμενο από ποτέ μίλησε για το πώς αποφάσισε να παντρευτεί μετά από 15 χρόνια γνωριίας και σχέσης αλλά και την ημέρα του γάμου τους που ήταν γεμάτη από έντονα συναισθήματα. Συγκεκριμένα η Ανίτα ανέφερε: «Την ημέρα του γάμου μας κλαίγαμε πολύ. Συγκινήθηκα πολύ… Όταν έφθανα στο νησάκι και με περίμενε ο Χάρης και ήμουν έτοιμη να τον αγκαλιάσω κατέρρευσα. Κλαίγαμε με λυγμούς» ενώ ο γνωστός φωτογράφος συμπλήρωσε συγκινημένος «Ήταν σαν νεράιδα. Ήταν σαν παραμύθι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Δείτε το υπέροχο βίντεο του γάμου τους

Βέβαια και οι δύο παραδέχθηκαν πως μετά τον γάμο δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά τους αφού συγκατοικούσαν χρόνια, η μόνη αλλαγή που έχει γίνει είναι στο ψυχολογικό κομμάτι.

Στη συνέχεια αναφέρθηκαν και στον τρόπο που έγινε η πρόταση γάμου αλλά και στο πως νιώθουν όταν ξυπνούν και αντικρίζουν ο ένας τον άλλο με το Χάρη Χριστόπουλο να παραδέχεται πως θα ήθελε πολύ να κάνουν μια ολοκληρωμένη οικογένεια.

Δείτε το απόσπασμα:

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *