«Χάσαμε 227 κιλά απλά τρέχοντας» – H απίστευτη μεταμόρφωση ενός ζευγαριού

«Χάσαμε 227 κιλά απλά τρέχοντας» – H απίστευτη μεταμόρφωση ενός ζευγαριού

«Χάσαμε 227 κιλά απλά τρέχοντας» – H απίστευτη μεταμόρφωση ενός ζευγαριού

Ο σύζυγoς της Αντζελα Γουίλις ήξερε ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει μετά τη γέννηση της βαφτισιμιάς του ζευγαριού. Ήταν νέοι και στο πρώτο έτος του γάμου τους, αλλά ο Γουίλι είχε φτάσει να ζυγίζει 223 κιλά, ένα νούμερο που δεν μπορούσε πλέον να αγνοεί.

«Νόμιζα ότι κατά πάσα πιθανότητα θα ήμουν νεκρός πριν η βαφτισιμιά μου κλείσει τα 5«, ανέφερε ο Γουίλι, ένας 35χρονος υπάλληλος αποθήκης.

«Ήθελα τουλάχιστον να προσπαθήσουμε να δούμε αν θα μπορούσαμε να χάσουμε βάρος.»

wegiht

Το ζευγάρι από το Beaumont του Τέξας, έκανε μια συμφωνία. Άρχισαν από τα μικρά πράγματα: περπάτημα σε διαδρόμους δίπλα-δίπλα για πέντε λεπτά την ημέρα και την αντικατάσταση του fast food με σπιτικό φαγητό. Δεν χρησιμοποίησαν γυμναστή ή διατροφολόγο παρά μόνο την εφαρμογή Lose It! για να τους βοηθήσει να παρακολουθούν την πρόσληψη θερμίδων και τη μηχανή αναζήτησης της Google για να μάθουν τα βασικά της υγιεινής διατροφής.

«Ξεκινήσαμε στις 6 Ιανουαρίου 2011 και δεν σταματήσαμε ποτέ«, λέει ο Γουίλι.

Το ζευγάρι το 2011:

weight

Το ζευγάρι στο μεταξύ:

pounds

Τα κιλά άρχισαν να εξαφανίζονται καθώς τα πέντε έως δέκα λεπτά στο διάδρομο έγιναν μια καθημερινή ρουτίνα. Και σύντομα η Αντζελα αποφάσισε να ανεβάσει τον πήχη. «Ήθελα να πηγαίνω όλο και πιο γρήγορα«, αναφέρει. «Το περπάτημα μετατράπηκε σε τρέξιμο και μου άρεσε!»

Βρήκε μάλιστα και μία ομάδα τρεξίματος και έπεισε και τον Γουίλι να συμμετάσχει. Μέχρι το 2013, συμμετείχε στον πρώτο της μαραθώνιο!

run

Σήμερα, η Αντζελα έχει ολοκληρώσει 34 μαραθώνιους και έχει χάσει σχεδόν 91 κιλά. Είναι πλέον γυμνάστρια ποδηλάτου στο γυμναστήριο όπου άρχισε το περπάτημα στο διάδρομο και συνδυάζοντας την αγάπη της για τα ταξίδια και το τρέξιμο, εργάζεται προς την κατεύθυνση ενός φιλόδοξου στόχου τριών ετών για να τρέξει στους μαραθώνιους και των 50 πολιτειών.

vouple

running1

couple2

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *