Χατζηγιάννης: Η τούρτα υπερπαραγωγή και το τρυφερό φιλί της Ζέτας για τα γενέθλιά του

Χατζηγιάννης: Η τούρτα υπερπαραγωγή και το τρυφερό φιλί της Ζέτας για τα γενέθλιά του

Χατζηγιάννης: Η τούρτα υπερπαραγωγή και το τρυφερό φιλί της Ζέτας για τα γενέθλιά του

Τα γενέθλιά του είχε στις 5 Νοεμβρίου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και από νωρίς άρχισε να δέχεται δώρα και ευχές από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η Ζέτα Μακρυούλια θέλησε να του κάνει ένα «δώρο» και του οργάνωσε ένα πάρτι γενεθλίων με καλούς φίλους και πολύ αγάπη στο bar restaurant, Noel, στο κέντρο της Αθήνας.

Το παρών έδωσαν ανάμεσα σε άλλους η Δήμητρα Γαλάνη, ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Θανάσης Αλευράς, η Ευγενία Σαμαρά με τον Γιάννη Ποιμενίδη, η Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα, ο Γιώργος Δάσκαλος, η Ματίνα Νικολάου, η Νικόλ Παναγιώτου και πολλοί ακόμα φίλοι του ζευγαριού.

Η τούρτα γενεθλίων του Μιχάλη Χατζηγιάννη δε θα μπορούσα παρά να είναι… μουσική. Η τούρτα είχε πάνω νότες και απεικόνιζε τον ίδιο τον τραγουδιστή φτιαγμένο με ζαχαρόπαστα να κρατά μια κιθάρα. Και μπορεί η τούρτα να είχε πάνω μόνο ένα κεράκι αλλά ο Μιχάλης δεν κρύβει την ηλικία του, και όπως είναι γνωστό «κλείνει» τα 40 του χρόνια.

Η σύντροφός του αλλά και οι αγαπημένοι του φίλοι του τραγούδησαν το Happy Birthday και στα ελληνικά και στα αγγλικά και του έκαναν πλάκα για την… ευχή. Όπως θα ακούσετε και στα Instastories που αναρτήθηκαν στο Instagram ο Μιχάλης αργούσε να κάνει ευχή και να σβήσει τα κεράκια και οι φίλοι του του φώναζαν «σβήσε το κεράκι τελειώνει το Instastories» προκαλώντας γέλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έδειχνε πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη στο πλευρό του συντρόφου της και μάλιστα μετά το σβήσιμο των κεριών του έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα και τον έκανε μια πολύ μεγάλη αγκαλιά, χωρίς να την απασχολούν τα βλέμματα των παρευρισκόμενων στο μαγαζί.

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στο πάρτι γενεθλίων του Μιχάλη Χατζηγιάννη:

Πηγή : Like.com.cy/ peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *