Χείμαρρος η Μαρίνα Πήχου: «Αν μου δινόταν η ευκαιρία θα έλεγα και μπροστά στον Ηλία ότι δεν φοράει παντελόνια»

Χείμαρρος η Μαρίνα Πήχου: «Αν μου δινόταν η ευκαιρία θα έλεγα και μπροστά στον Ηλία ότι δεν φοράει παντελόνια»

Χείμαρρος η Μαρίνα Πήχου: «Αν μου δινόταν η ευκαιρία θα έλεγα και μπροστά στον Ηλία ότι δεν φοράει παντελόνια»

Στο Survivor Πανόραμα βρέθηκε καλεσμένη η Μαρίνα Πήχου, η οποία μίλησε κυριολεκτικά για όλα και δήλωσε αμετανόητη για τις αιχμηρές δηλώσεις για τον Ηλία Γκότση.

Η γυμνάστρια, αποκάλυψε τι ακριβώς έγινε με αυτό που της εμπιστεύτηκε ο Ηλίας και το μετέφερε στον Νικόλα Αγόρου. Όπως είπε, ο personal trainer εισηγήθηκε να προτείνουν στην παραγωγή να τους παραχωρήσει περισσότερα τρόφιμα. Τελικά, αν και δεν συμφώνησαν όλοι το έκανε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη Μαρίνα Πήχου: «O σύντροφός της πνίγηκε μπροστά στα μάτια της» (βίντεο)

Χαρακτηριστικά, είπε: «Μαζί με τον Ηλία είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα για το καλό της ομάδας. Θέλαμε να ζητήσουμε από την παραγωγή να μας παρέχουν κάτι ακόμα για να είναι καλύτερη η ζωή μας στην παραλία. Δεν σκεφτήκαμε ότι εννοείται η παραγωγή θα μας πει όχι γιατί υπάρχουν κάποιοι κανόνες και δεν είχαμε καμία ελπίδα. Το είχαμε συζητήσει αυτό όλοι μαζί και είχε πάει ο Ηλίας σαν εκπρόσωπος να το προτείνει. Μόλις το πρότεινε, δεν τον στήριξε κανείς από την ομάδα εκείνη τη στιγμή και κάνει ο Ηλίας «εντάξει είστε κότες γιατί δεν με υποστηρίξατε;». Μετά τα παιδιά του εξήγησαν ότι δεν συμφωνούσαν εκατό τοις εκατό μαζί του γιατί το θεωρούσαν όλο αυτό λίγο αστείο. Ξέρουμε ότι η παραγωγή δεν μας χαρίζει τίποτα. Οι κανόνες είναι κανόνες. Τελικά είχαν συμφωνήσει οι μισοί, μετά κάπου χάθηκε όλο αυτό…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η Κύπρια Μελίνα Μεταξά «καρφώνει» τη Μαρίνα Πήχου για τη συμπεριφορά της

Στην συνέχεια τόνισε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου πως αν της δινόταν ξανά η ευκαιρία θα του έλεγε και μπροστά του ότι δεν φοράει παντελόνια. Τέλος, εξήγησε πως την ενόχλησε η σύγκριση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Ζωή: «Εγώ αυτήν την φράση την είπα γιατί πριν με ψηφίσει θα μπορούσε να έρθει να μου πει τον λόγο. Ας μου έλεγε ότι έχει σπαστεί επειδή μαλώσαμε και θα το καταλάβαινα. Όχι επειδή στα στατιστικά μου αυτήν την εβδομάδα έχω χάσει πολλές φορές από τη Ζωή και να με συγκρίνει με τη Ζωή, η οποία καθαρά αγωνιστικά έπαιζε πάντα με την Κωνσταντίνα που ήταν ελαφρώς κατώτερες σαν παίκτριες.

Δεν μιλάω σαν άτομα γιατί και τα δύο κορίτσια είναι πολύ θετικοί άνθρωποι και η Ζωή ήταν πολύ πρόσχαρος άνθρωπος. Εγώ δεν υποτίμησα ποτέ κανέναν παίκτη, ούτε την Ελένη από την άλλη ομάδα, ούτε την Κωνσταντίνα. Όλες τις βλέπω ίσα αλλά πρέπει να βλέπεις λίγο και σε βάθος χρόνου ποια θα μπορεί να αντέξει λίγο παραπάνω. Για μένα όλα αυτά πρέπει να τα βάζεις στο μυαλό σου για να θέσεις υποψηφιότητα κάποιον».

 

Πηγή : peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *