Χειροπέδες σε δύο νεαρούς για ναρκωτικά

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς για ναρκωτικά

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς για ναρκωτικά

Δύο νεαρούς από το Παραλίμνι συνέλαβε χθες η Αστυνομία για κατοχή και χρήση ναρκωτικών. Ο ένας εξ αυτών τελεί υπό κράτηση και για αμελή και επικίνδυνη οδήγηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις οκτώ το πρωί άνδρες της ΥΚΑΝ ύστερα από πληροφορίες και σχετική παρακολούθηση, προσπάθησαν στο δρόμο Κοφίνου-Λάρνακας παρά την Κλαυδιά να ανακόψουν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος με συνοδηγό 29χρονο, και οι δύο από το Παραλίμνι.

Μόλις ο οδηγός αντελήφθη την παρουσία των αστυνομικών, κτυπώντας το υπηρεσιακό όχημα της ΥΚΑΝ απέφυγε τον αστυνομικό έλεγχο και με ιλιγγιώδη ταχύτητα κατευθύνθηκε προς τον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς-Αγίας Νάπας οδηγώντας, κατά την Αστυνομία, άκρως επικίνδυνα απειλώντας τις ζωές των άλλων οδηγών οι οποίοι εκείνη την ώρα διακινούνταν στον αυτοκινητόδρομο.

Μετά από καταδίωξη οι αστυνομικοί ανέκοψαν το αυτοκίνητο των νεαρών παρά την Πύλα και συνέλαβαν, παρά την αντίσταση που προέβαλε, τον 22χρονο οδηγό για αμελή και επικίνδυνη οδήγηση.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο, την οποία προσπάθησε να παρεμποδίσει ο 29χρονος συνοδηγός με αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε μια τσάντα ώμου από την οποία αναδυόταν έντονα μυρωδιά κάνναβης. Μέσα στη τσάντα υπήρχαν τρία χειρουργικά γάντια ενώ άλλα δύο χειρουργικά γάντια βρέθηκαν στη θέση του συνοδηγού τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι του 22χρονου οδηγού στο Παραλίμνι από το δωμάτιο του οποίου παραλήφθηκε μια ρούχινη θήκη που περιείχε καθρέφτη, ένα μικρό δοχείο και τρία μεταλλικά αντικείμενα τα οποία αποτελούν εξοπλισμό για τη χρήση κοκαϊνης και στα οποία υπάρχουν ίχνη κοκαϊνης.

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του 29χρονου συνοδηγού, επίσης στο Παραλίμνι, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε αριθμός κροτίδων και άλλων πυροτεχνημάτων.

Πηγή : ΚΥΠΕ, philenews.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *